Charlotte Perrelli stoppad – oron efter läkarens besked

Charlotte Perrelli stoppad – oron efter läkarens besked
Charlotte Perrelli har med omedelbar sjukskrivits som artist efter ett läkarbesked. Nu skriver hon om oron och sorgen efter upptäckten på hennes stämband.
Annons

Charlotte Perrelli, 43, var inställd på att medverka i musikalen ”Pippin” på Malmö Opera under vintern och våren. Men istället har hennes läkare sjukskrivit henne. Orsaken är att artisten har drabbats av polyper på stämbanden.

Annons

Nu skriver Perrelli på sin blogg om hur hon sökte läkarhjälp efter en längre tid av heshet som inte gav med sig. Läkaren upptäckte då att hon drabbats av knutor på båda stämbanden – och sjukskrivningen var ett faktum.

”Nu går jag istället flera gånger i veckan hos en röstcoach som hjälper mig att få rätsida på detta”, skriver Perrelli på bloggen och fortsätter lite senare:

Annons

”Det är bara att underkasta sig rehabträningen och göra sin läxa. Ordentligt”.

Även om utsikterna för en comeback ser ljusa ut så känner sig Charlotte Perrelli ändå orolig, och har helt klart insett hur otroligt viktig hennes röst är för henne.

”Jag menar, denna pärs psykiskt… vad gör man utan sin fungerande röst när man har levt på den hela sitt liv? Blir liiite rädd. Hela min identitet sitter i rösten”, skriver hon.

Perrelli är nu ordinerad att gå till en röstpsykolog, därefter väntar ”sjukgymnastik” för stämbanden. Förhoppningsvis kommer hon kunna träna bort problemet, annars väntar operation för den folkkära artisten.

 

”Jag är väldigt ledsen för detta men det finns inte så mycket jag kan göra utan hoppas på snabb förbättring. Försöker se det bästa ur situationen…. och det kunde alltid varit värre”, skriver hon på bloggen.

Krya på dig önskar vi på Hänt-redaktionen!

FOTO: Ibl

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…