Carina Bergs nya kärleksbeslut med maken: ”Inte tänkt igenom”

Carina och Erik Bergs nya husköp
Carina Berg har köpt ett gammalt sommarhus i skärgården med sin make Erik Berg. Nu berättar hon om missen.
Annons

Carina Berg, 41, fann kärleken i fotbollsspelaren Erik Johansson, 29, i slutet av 2017. Tidigt 2018 visade hon stolt upp sin förlovningsring på Instagram när hon och pojkvännen förlovat sig.

Även Erik visade upp lyckan på Instagram och postade en härlig bild på de båda, med en gnistrande ring på Carina Bergs finger.

Annons

”Fredagen den 13:e april, den överlägset bästa dagen i mitt liv. Se, som hon skiner. Min blivande fru!”, skrev han till bilden.

Senare samma år gifte sig paret under en intim bröllopsceremoni i Vemdalens kyrka i Härjedalen.

Carina och Erik Bergs ogenomtänkta lyxköp

Nu har paret tagit nästa steg i relationen och köpt ett sommarhus på skärgården, ett köp som inte blev helt lyckat. I podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva berättar Carina om köpet.

– Tio timmar senare vinner vi budgivningen på det största rucklet i hela skärgården. Det är ett hundra år gammalt trähus, som har stått och förfallit. Det finns inget tak. Man har sjöutsikt. Det har heller inget golv. Det vi har är 3,5 vägg och några gamla glasögon som ligger kvar där i huset, säger hon.

Carolina Gynning flikar då in och frågar om paret inte kan tälta i trädgården.

– Vi kan tälta i huset. Man måste nog slå upp ett tält över huset snart, annars har vi inget hus kvar.

Carolina slår fast att ett problem är att det kommer bli en dyr renovering, samtidigt som paret också har ett annat sommarhus i Björnrike. Carina erkänner då att köpet inte var helt genomtänkt.

– Du vet ju i en relation, så är det ofta en som är gaspedalen, och en som är bromsen. Jag är ju gaspedalen, och jag har gift mig med en gaspedal. Så vi har inte tänkt igenom det här, säger Carina Berg och fortsätter:

– I den här renoveringen, så finns det ingenting som inte behövs. Det finns inget rinnande vatten, så vi måste ha ett avlopp, vi måste ha en toalett, säger hon.

Men renoveringen är bara ett av alla problem, det är nämligen även svårt att ta sig till huset.

– Man kan inte köra till huset, man måste ta en båt. Det finns ingen brygga. Det finns ingenting, säger Carina.

FOTO: Ola Axman/TT, Anna Tärnhuvud/Aftonbladet/TT

Läs också:

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…