Annons

Blondinbella avslöjad på lyxresa med ny hemlig manAnnons


Isabella Löwengrip var nyligen på semester i Frankrike. Då var hon hemlig med resesällskapet, något som Hänt nu kan avslöja efter att de båda fångats på bild tillsammans.

Det var i maj som Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 26, gick ut i bloggen och bekräftade det många redan anat. Hon och Odd Spångberg, 29, som hon har barnen Gillis, 3, och Sally, 2, tillsammans med hade beslutat sig för att gå skilda vägar.

”Jag och Odd vill göra ett gemensamt uttalande. Efter en tids funderingar har vi kommit fram till att vi ska skiljas. Vi ber om förståelse och respekt för att vi går igenom en svår period och inte vill kommentera saken utöver detta”, skrev hon på bloggen.

Kort därefter flyttade Odd ut ur den gula villan på Lidingö och till en början tycktes de vara goda vänner, men allt eftersom tiden gått har Isabella gjort en rad uttalanden som vittnar om att så kanske inte är fallet. Bland annat har hon berättat om hur lycklig hon är som numera lever ensam. Så pass att hon slutat med sin medicin.

”På tal om måendet har jag slutat med min PMS-medicin Premalex efter skilsmässan, jag känner mig lyckligare överlag så jag behöver dom inte”, skrev hon i början av juli.

Om den nyfunna lyckan enbart beror på skilsmässan är tveksamt. Kanske beror det även på att Isabella är förälskad igen? Härom veckan var hon nämligen på semester i Frankrike, men vägrade skriva vem resesällskapet var. Men nu kan Hänt visa exklusiva bilder från resan tagna i en lounge på Nice flygplats. Där kan man se Isabella och en ung man dricka ett glas vin strax innan avgång. Samma man Isabella – enligt Hänts källa – haft sällskap med under resan.

Annons

Isabella tillsammans med den okände mannen på flygplatsen.

– De såg absolut ut att vara ett par, berättar ett ögonvittne.

Under resan bodde de bland annat på Hôtel de Paris Saint-Tropez och där sågs de komma ut från samma hotellrum. De ska även ha tillbringat en kväll på populära nattklubben Les Caves du Roy där de, tillsammans med några vänner dansade vid ett drinkbord.

– Isabella såg väldigt glad ut och verkade trivas, avslutar ögonvittnet.

Hänt har sökt Isabella för en kommentar.

Läs också: Isabella Löwengrip om kärleken: ”Måste erkänna…”

Läs också: Efter skilsmässan – Isabella Löwengrips lycka med amerikanska tv-profilen

Foto: IBL, Privat


Annons


Annons


Laddar