Biancas barnbesked med pojkvännen – då blir de föräldrar

Biancas barnbesked med pojkvännen – då blir de föräldrar
Bianca Ingrosso är tillsammans med sin pojkvän Phillipe Cohen igen, och i hennes senaste vlogg avslöjar hon när hon och han planerar att bli föräldrar.
Annons

Det var i början av året som Bianca Ingrosso, 22, gick ut med att hon och pojkvännen Phillipe Cohen, 23, hade gjort slut, och i början av ”Wahlgrens värld” säsong två kunde vi sen en väldigt ledsen och hjärtekrossad Bianca. Men efter några månader isär hittade de tillbaka till varandra, och under midsommarhelgen i juni bekräftade Bianca att de var ett par igen.

Annons

Tidigare har hon på sin blogg berättat att hon hittat platsen som de ska gifta sig på. Hotellet Belmond Villa San Michelle i Florens i Italien, som förälskade sig i under familjens semester för ett tag sedan.

”Här ska jag gifta mig HELT KLART!!”, skrev hon då.

Men innan bröllop kommer förlovning, och i en fråge-vlogg berättar hon nu när hon och Philippe planerat att byta ringar. Hon passar även på att i samma veva besvara frågan om när de planerat att skaffa barn.

– Vi vill ha barn om cirka fyra år, kanske… Och förlova oss… Jag vet inte riktigt, om två år, förhoppningsvis, säger Bianca.

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…