Benjamin Ingrossos plötsliga vändning om Wahlgrens värld

Benjamin Ingrosso bor hemma hos Pernilla Wahlgren
För ett tag sedan riktade Benjamin Ingrosso stark kritik mot ”Wahlgrens värld". Men nu berättar artisten att han inte alls har några planer på att sluta medverka ändå.
Annons

Inför premiären av den fjärde säsongen av realityserien Wahlgrens Värld avslöjade Benjamin Ingrosso, 21, att han inte kommer synas särkilt mycket i familjens program. Nyheten kom när han gästade Filip Hammar, 43, och Fredrik Wikingsson, 45, i Breaking News och han berättade då att anledningen anledningen till frånvaron var att han satsar på sin musikkarriär och har befunnit sig i Los Angeles under långa perioder – därför har han inte varit på plats hemma i Sverige när säsongen har spelats in.

Annons

Men när Benjamin gästade Emil PerssonFördomspodden för några veckor sedan, riktade han stark kritik mot produktionen. Den unga artisten avslöjar att han inte vill medverka mer i programmet – och en stor anledning till detta är det sätt som avsnitten har klippts som gör att Benjamin bland annat framställs som som världsfrånvänd och oupplyst.

– Nej och den bilden har de väl gett lite väl mycket och det är därför jag känner att jag inte vill vara med så mycket, just för man vet aldrig hur de klipper. Det är mamma och syrran som godkänner det och de tänker inte på att jag framställs ”bla, bla, bla ”. Och ibland har jag blivit filmad fast jag inte vill alls när jag var hemma och då är jag irriterad från första stund, säger han till Emil i podden.

Annons

”De klarar sig bra själva”

Benjamin satsar i alla fall stenhårt på musiken idag. Just nu är han ute på turné runtom i landet med bästa vännen Felix Sandman, 20, och idag blev det även klart att han spelar på P3 Guldgalan i januari. Men trots allt fokus på musiken berättade Benjamin nyligen att han inte tänker inte hoppa av programmet ändå, det rapporterar Aftonbladet.

– Jag har bara sagt att jag inte är med så himla mycket som min syster och min mamma är. Det är för att det är deras program. Men jag har inte bojkottat programmet. Jag tycker det är ett skitroligt program och folk tycker om det. Det är bara att jag inte är en del av det så mycket. Det borde fortsätta vara så, för de klarar sig så jäkla bra själva, säger han.

Benjamin förklarar vidare att han kommer synas i programmet i framtiden, men kommer inte vara huvudpersonen.

– Alltså, inte lika mycket som min syster Bianca, men så har det alltid varit. Man kommer nog få se mig lika mycket som tidigare, säger Benjamin till Aftonbladet.

FOTO: IBL/Mattias Hansson, IBL/Eero Hannukainen

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…