Benjamin Ingrosso: Därför bor jag hos mamma

Benjamin Ingrosso bor hemma hos Pernilla Wahlgren
Benjamin Ingrossos karriär går strålande och kärleken med flickvännen Linnea Widmark blomstrar även den. Trots det bor han fortfarande hemma hos Pernilla Wahlgren, och det finns en särskild anledning.
Annons

TV4:s programledare David Hellenius, 44, har många uppdrag på sitt cv, men ett av de mest folkkära koncepten är hans eget intervjuprogram Hellenius hörna där han möter kända personer i studion. Programmet hade premiär redan 2010, och under söndagskvällen gör det nystart då Björn Skifs, 71, Alexandra Rapaport, 46, och Benjamin Ingrosso, 21, gästade showen.

Annons

Just den sistnämnda utsätts dock för en familjär liten kupp då hans mamma Pernilla Wahlgren, 50, har filmat hans rum hemma i villan på Lidingö. Och det var inte det mest organiserade rummet TV4-tittarna sett…

– Här bor då Benji. Kläder och skor, överallt. Hans älskade gosedjur. Pelle Kanin, Benjamin kanin och Nicke Nyfiken, säger hon med en mammas sammanbitna röst.

Annons

Benjamin Ingrosso har trots sin ringa ålder fantastiska meriter på sitt cv. Han må ha hoppat av gymnasiet redan första året, men det var också då han fick skivkontrakt och sen dess har han kommit tvåa i Melodifestivalen, vunnit Melodifestivalen med låten Dance you off och representerat Sverige i Eurovision Song Contest.

Men han bor fortfarande hemma hos mamma Pernilla. Något programledaren David Hellenius ifrågasätter, om Benjamin inte funderar på att flytta hemifrån snart.

– Det är går runt och funderar lite på det, från dag till dag. Men jag pendlar ju mycket till Los Angeles för jag skriver mina låtar där. Vilket gör att när jag kommer hem vill jag vara med familjen, säger Benjamin Ingrosso.

Samtidigt har hans äldre syskon Oliver Wahlgren-Ingrosso, 28, och Bianca Ingrosso, 23, lämnat mammas trygga hem, vilket gör att det finns desto mer plats hemma.

Annons

– Och nu är det ju inte så många kvar hemma. mina syskon har flyttat ut så det är typ bara jag och mamma, konstaterar Benjamin Ingrosso.

Han har tidigare varit en del av familjens realityserie Wahlgrens värld som sänds på Kanal 5. Men i den säsongen som nu sänds syns han knappt, och det finns en orsak som han tidigare avslöjat för Hänt.

– Alltså man kan diskutera det där fram och tillbaka, det är en realtiyshow om min familj och det råkar bara vara så att jag inte varit med så mycket för att jag har varit i Los Angeles och jobbat. Och när jag har varit där har de spelat in sin säsong hemma, för jag är oftast där i 6-7 veckor, berättar Benjamin.

Benjamin Ingrosso är tillsammans med flickvännen Linnea Widmark. För 1,5 år sedan gick de skilda vägar efter tre år tillsammans och han skrev då låten Dance you off som blev svenskarnas favorit i Melodifestivalen 2018. Men innan tävlingen hittade Benjamin och Linnea tillbaka till varandra.

Hellenius hörna sänds på TV4 på söndagar klockan 21.

FOTO: Ibl, TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…