Barnstjärnan plötsligt död – nu visar obduktionen den tragiska sanningen

Barnstjärnan plötsligt död – nu visar obduktionen den tragiska sanningen
Det dröjde hela fem månader för utredarna att fastställa det. Knarket blev skådisen Blake Herons död.
Annons

Blake Heron slog igenom då han var 14 år gammal och hade huvudrollen som Marty Preston i filmen ”Shiloh” 1996. Efter att ha gått ut skolan hade han även bland annat 2002 en roll i ”We were soldiers”, men gick det snabbt utför för den unge mannen som fastnade i ett tungt drogmissbruk.

Annons

I en intervju som gjordes förra året berättade han själv att han testade droger första gången som tolvåring, att enföre detta flickvän dött av en överdos och han drogs in i ett missbruk:

– Det var typiskt, först rökte jag gräs och drack. Det eskalerade snabbt… och jag förlorade allt. Jag förlorade min karriär, jag förlorade alla mina pengar, jag förlorade ägodelar och viktigast av allt, jag förlorade mig själv.

Annons

Blake förklarade samtidigt att han hade bestämt sig för att bli nykter och ta sig ur sin destruktiva livsstil. Nyligen var han också med i dokumentärfilmen ”A thousand junkies” som premiärvisades på Tribeca Film Festival, men i september förra året hittades han död i sitt hem av sin nya flickvän. Han blev bara 25 år gammal.

Här ser vi Blake (i mitten)  på en bild från ”A thousand junkies”:

Sedan dess har det gått hela fem månader, men nu har äntligen dödsorsaken fastställts. Enligt TMZ hade Heron varit sjuk i influensa. Han hade bara dagar innan hans död checkat ut från rehab, men lyckades inte stå emot demonerna. Blake dog av en oavsiktlig överdos.

De flesta kommer dock att minnas honom som den söta lilla killen med hunden från filmen ”Shiloh”:

Foto: IBL

LÄS OCKSÅ:

Dela på:
Annons
Laddar