Anitha Schulman om bröllopsplanerna med Joel Åhlén-Nyström: ”Kommer avslöja honom”

Anitha Schulman om bröllopsplanerna med Joel Åhlén-Nyström:
Efter kärlekssemestern avslöjar nu Anitha Schulman sina bröllopsplaner med pojkvännen. ”Penny vill inget annat än att vi ska gifta oss och skaffa barn”.
Annons

Anitha Schulman, 39, och hennes pojkvän Joel Åhlén-Nyström, 28, har nyligen kommit hem från en kärlekssemester i Maldiverna. Med på resan var även hennes barn Penny Schulman,  7, och Tom Allan Schulman, 4. I podcasten Lillelördag som Anitha har tillsammans med Ann Söderlund berättar hon allt om hur semestern har varit. Bland annat testade paret på paragliding, eller skärmflygning, vilket innebär att man flyger i luften med hjälp av en fallskärmsliknande attrapp fastspänd på sig. Ann berättar nu att hon var helt övertygad om att Joel skulle fria till Anitha uppe i luften.

Annons

– Hade du velat att han hade friat där? Vissa friar ju inför barnen. Hur hade du reagerat på en sån grej? frågar hon.

Annons

Anitha svarar att hade Joel friat på det sättet för ett halvår sedan hade hon blivit riktigt arg.

– Det hade varit läskigt tycker jag, då blir man ju gisslantagen. Åh andra sidan vet jag att Penny vill inget annat än att vi ska gifta oss och skaffa barn, avslöjar hon.

Anita skiljde sig från Calle Schulman under 2017, men hittade snabbt kärleken på nytt i Joel. Och trots att paret inte varit tillsammans längre än sedan dess så har Anita redan börjat fundera över ett frieri från Joel.

Hon är övertygad om att när han friar så kommer han inte kunna överraska henne.

– Han är inte en spontan man. Jag kommer kunna avslöja honom innan för han är så otroligt neurotisk när det kommer till sånna grejer, säger hon och skrattar.

Annons

Om det blir bröllop mellan henne och Joel så blir det tredje gången gillt för Anitha. Sitt senaste äktenskap var med medieprofilen Calle Schulman, 38, som hon även har barnen ihop med. Hon erkänner att ytterligare ett bröllop inte skulle bli så spännande och nytt för hennes del.

– Det blir lite som att göra en pjäs, ”oj nu kör vi den här reportoaren igen i en annan setting”. Joel har ju inte gjort det förut och jag får respektera hans känslor, säger Anitha Schulman.

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…