LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Renée Nyberg bryter ihop i direktsänd tv – stöttas av TV4-kollegan: ”Förlåt”

22 jul, 2022 
Felicia Hovryd
Programledaren Renée Nyberg har en svart tröja och Tilde de Paula Eby har en orange kavaj.
Nyligen gästade Renée Nyberg tv-programmet Tilde. Men mitt under direktsändningen bryter Renée ihop och får stöttning av TV4-kollegan.
– Det här är jättekonstigt, säger hon i programmet.
Annons
Fem anledningar att älska Renée NybergBrand logo
Fem anledningar att älska Renée Nyberg

Renée Nyberg, 56, har blivit en av Sveriges mest folkkära programledare.

Under årens lopp har hon lett tv-program som Klassfesten, Bytt är bytt och givetvis sitt egna tv-program, Renées brygga, som har blivit en succé. Och snart har hennes nya program Vilket Liv! premiär.

Programledaren om bebislyckan – ska bli mormor

Renée har sedan 2009 varit gift med programledaren och komikern David Hellenius, 48, och tillsammans har paret sonen Leo Hellenius, 16.

Numera är även Leo något av en kändis efter att han medverkade i julkalendern Selmas saga år 2016 och syns också i Finaste familjen.

Men Renée har även två vuxna barn. Tidigare var hon nämligen gift med Jan Zachrisson, 61, och med honom fick hon dottern Emma Zachrisson, 26, och sonen Tom Zachrisson, 21. Men år 2003 gick paret skilda vägar efter åtta år som gifta.

Tidigare i år avslöjade Renée dessutom den glada nyheten att hennes dotter Emma väntar sitt första barn och att hon därmed skulle bli mormor, och givetvis var Renée överlycklig!

Annons

– Otrolig lycka! Faktum är att för ett antal år sen sa jag att jag måste bli stark. Just för att jag ska kunna stå på Åreskutans topp för att kunna säga: ”Kom nu ungar så kör vi”. Just med barnbarnen, säger Renée i radioprogrammet P4 Extra.

Renée bryter ut i tårar i direktsändning – stöttas av kollegan

När Renée nyligen gästade TV4-kollegan Tilde de Paula Ebys, 49, program, Tilde, avslöjade Renée att hon nu blivit mormor och att dottern Emma fått en egen dotter.

– Nej men det är det största, säger Renée och får tårar i ögonen.

– Du blir helt blödig! utbrister Tilde när tårarna börjar rinna på Renée efter avslöjandet om det glada beskedet.

Glad och rörd berättar Renée om lyckan över att ha blivit mormor.

– Det här är jättekonstigt, jag är helt golvad av att jag känner såhär. Jag trodde inte det, att det skulle vara ännu större att bli mormor än att bli mamma. Men att ens dotter får en dotter är det största hittills, säger Renée med tårarna rinnandes i programmet.

Till undsättning kommer Tilde för att stötta TV4-kollegan med en stor kram.

– Alltså förlåt, jag måste bara krama dig, det är för gulligt, säger Tilde.

Grattis till barnbarnet, Renée. Du kommer bli en fantastisk mormor!

FOTO: TV4

Annons