Renée Nybergs hemska miss i tv – skäms ihjäl efter upptäckten

Renée Nyberg

Renée Nyberg är en av Sveriges mest omtyckta programledare.
Vi har sett henne i tv-rutan i många år, men även hon gör misstag.
Läs här om Renées stora miss med Ola Forssmed!
Felix Herngren om namnbytet: "Hette Tobias i många år"
0:51

Efter reklamen: Felix Herngren om namnbytet: "Hette Tobias i många år"

(0:51)

Slå på ljud

Renée Nyberg, 56, en av Sveriges mest folkkära programledare.

Det har nog inte undgått någon att hon är gift med komikern och programledaren David Hellenius, 48. Kändisparet har snart varit gifta i tolv år och tillsammans har de sonen Leo Hellenius, 16.

Sonen Leo är numera också en kändis. Han har medverkat i julkalendern Selmas saga år 2016 och syns också i Finaste familjen.

Innan hon träffade komikern var hon gift med Jan Zachrisson, 61. De gifte sig år 1995 men skilde sig år 2003. Äktenskapet med Jan ledde dock till två barn, dottern Emma Zachrisson, 26, och sonen Tom Zachrisson, 21.

Aktuell med nytt program Vilket liv!

Genom åren har Renée lett mängder av tv-program på TV4. Klassfesten och Renées brygga är bara två exempel utav många, och nu till hösten är hon aktuell med ett nytt tv-program som heter Vilket liv!. Programmet har premiär den 28 augusti.

Vilket liv! går ut på att Renée ska fördjupa sig i fem av Sveriges mest omtyckta skådespelare och artisters liv.

– Jag har längtat efter att få göra den här typen av program, där vi verkligen går på djupet och får lära känna stjärnan bakom alla framgångar, säger Renée Nyberg i ett pressmeddelande.

Renée berättar även att intervjuerna inte kommer att hållas i en tv-studio utan på en teaterscen.

Renées Nybergs pinsamma miss i tv-rutan

Klassfesten har varit ett omtalat och populärt program. Det går ut på att två svenska kändisar ska tävla mot varandra samtidigt som de minns tillbaka på sin skoltid.

I ett avsnitt av Klassfesten intervjuas komikern och skådespelaren Ola Forssmed, 48, och det är då Renée frågar om Olas mammas död. Det visade sig däremot att Olas mamma är fullt levande, vilket gjorde det väldigt pinsamt för Renée.

– Du var fyra när din mamma flyttade och bara åtta när hon gick bort, säger Reneé till Ola varpå han ler brett och svarar:

– Min mamma? Hon lever, han skrattar högt.

Reneé brister då ut i skratt och lägger sig ner i tv-soffan. Det blev ett minst sagt roligt men pinsamt ögonblick för programledaren.

FOTO: Karin Törnblom/TT / TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN