LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Marie Serneholts nya video på sonen – får följarna att jubla över julklappen

07 jan, 2022 
Marie Serneholt i guldglittrig festklänning.
Marie Serneholt och kärleken Fredric Palmqvist är sedan tre år tillbaka föräldrar till tvillingpojkarna Philip och Nicholas.
Tvillingsönerna fick en speciell julkapp under helgerna... något som nu väcker starka känslor hos Maries följare på Instagram.
Annons
Marie Serneholts framtidsbesked om tvillingarnaBrand logo
Marie Serneholts framtidsbesked om tvillingarna

Marie Serneholt, 38, har gjort sig känd för många saker under karriären. Bland annat kreativa uttryck som sångerska, programledare och modell.

Den som växte upp under 00-talet lärde känna henne som en av medlemmarna i popgruppen A-Teens. Men hon har även ställt upp som soloartist i Sveriges största musiktävling Melodifestivalen,S ett program som hon dessutom också fått äran att programleda.

Idag lever Marie utanför Stockholm, i Saltsjö-Boo tillsammans med kärleken Fredric Palmqvist, 37. För dryga tre år sedan blev de föräldrar till tvillingpojkarna Philip, 3, och Nicholas, 3.

Marie Serneholt om kampen med tvillingsönerna Philip och Nicholas

Paret hade ingen aning om att de väntade tvillingar. Något som Marie berättat kom som en chock.

Och livet som mamma till tvillingpojkar är hektiskt. I en intervju med programledaren Anna Brolin, 41, i nyhetsprogrammet Efter fem berättade Marie öppenhjärtligt om den stora livsomställningen och svårigheterna med att få två barn på en gång:

Annons

– Jag vill inte byta ut mitt liv för någonting i världen men många gånger har jag ändå tänkt att "Gud vad skönt att bara få en i taget och bara fokusera på den, och njuta av den." Det har varit en torktumlare vårat liv sedan de kom, sade Marie då.

Marie Serneholt och Fredric Palmqvist på Elle-galans röda matta år 2020.
Marie Serneholt och Fredric Palmqvist på Elle-galans röda matta år 2020.

Marie Serneholts nya video på sonen

Men Maries nya video med treåriga sonen visar att livet som mamma till tvillingpojkar också kan innehålla en hel del skratt.

I videon, som Marie Serneholt har postat i sitt Instagram-flöde, ser vi en av sönerna med en populär julklapp från helgerna; nämligen en pruttpistol.

Vad är en pruttpistol? Jo det är alltså en leksak som ger ifrån sig pruttljud. En uppdaterad version av den klassiska pruttkudden.

”Glad annandag jul folks”, skriver Marie intill inlägget på Instagram.

Annons

Följarnas reaktioner – julklappen hyllas

Och reaktionerna på den nya videon är många.

Prutt i örat. Rätt åt er. Öppet köp?”, skriver skådespelaren Magnus Skogsberg Tear, 60, skämtsamt under videon.

Dööör! Och simglasögonen”, kommenterar en annan följare. Kommentaren följs givetvis av gråtskrattande emojis.

Hög igenkänning”, kommenterar en tredje.

Vi kan väl konstatera att julklappen var en hit både hos sonen och hos följarna. Frågan är om Marie fortfarande kan uppskatta presenten efter den där prutten i örat? Vi tror det!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons