TV4-tittarnas ilska efter Jenny och Steffos ord i Nyhetsmorgon

Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist i nyhetsmorgon TV4
I Nyhetsmorgon pratar Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist om den nya internet-trenden Falling stars. Men TV4-tittarna är inte helt nöjda med vad de jämför den med.
Annons

Under fredagen leddes Nyhetsmorgon av programledarduon Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist. Bland annat pratade de om den nya trenden i sociala medier som kallas ”Falling stars”som går under hashtagen #fallingstars.

– Vi ska prata om ytterligare en trend på sociala medier. Vi har ju sett Ice Bucket challenge, Harlem shake, säger Jenny Strömstedt i programmet.

Annons

Sociala medieexperten Hanaw Rashid förklarar trenden. Det handlar då om bilder på rika barn som ramlar ur lyxiga fordon, som en bil, ett privatjet eller en båt, med sina lyxprylar omkring sig.

Annons

– Det där när man ska få en ishink i huvudet tycker jag var bättre än det här, säger Steffo Törnquist.

På Nyhetsmorgons Facebook-sida utrycker tittare sitt missnöje över att Jenny Strömstedt och Steffo Törnquists jämför den nya trenden Falling stars med Ice Bucket challenge, vars syfte var att samla in pengar till ALS-forskning.

Bästa nyhetsmorgon, att blanda in ice bucket challenge i detta var osmakligt! Jag tycker tex att Jenny och Steffo kan be om ursäkt, de får gärna göra als pepper challenge i tv och utmana varsin person och berätta skillnaden på dessa lyxbilder och utmaningar som går till forskning för dödliga sjukdomen als! Annars så diggar jag er jättemycket”, skriver en tittare som får medhåll från flera.

Annons

Håller med, att jämföra bortskämda rika ungdomars fjanterier med ice bucket challenge som hade till syfte att samla in pengar till ALS-forskningen. Det finns ju inte ens på samma planet. Nej gör nu i stället ALS pepper challenge och skänk pengar från kanalen. Ni brukar ju gilla att provsmaka olika maträtter. Så gör en insats för ALS-forskningen nu. Har själv ALS och tycker ni gjort flera bra inslag om det. Men detta var inte så bra”, skriver en till.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…