Prinsessan Madeleines ord får följarna att undra: ”Märkligt”

Prinsessan Madeleines ord förvirrar folket
Prinsessan Madeleine är i Sverige för att delta i möten med World Childhood Foundation tillsammans med drottning Silvia. Men en formulering får prinsessan Madeleines följare att undra.
Annons

I slutet av sommaren förra året meddelade prinsessan Madeleine, 36, att hon och familjen, maken Chris O’Neill, 44, och barnen prinsessan Adrienne, 10 månader, prinsessan Leonore, 4, och prins Nicolas, 3, återvänt till USA på permanent basis.

Hela den kungliga familjen bor nu i Miami i Florida där Chris O´Neill har flera av sina företag.

Annons

Nu har prinsessan Madeleine återvänt till Sverige för att närvara under välgörenhetsstiftelsen World Childhood Foundations 20-årsjubileum. Stiftelsen Childhood grundades av drottning Silvia 1999 och prinsessan Madeleine har länge varit engagerad i stiftelsens arbete.

Annons

Härom veckan kom uppgifter att prinsessan Madeleine skrivit en barnbokStella och hemligheten, i samarbete med Karini Gustafson-Teixeira och Marie Oskarsson. Boken är illustrerad av Stina Lövkvist och ges ut tillsammans med World Childhood foundation.

Under flera år har vi längtat efter att vår bok ska bli verklighet. Vi hoppas att boken kan bidra till samtal mellan barn och vuxna kring svåra frågor om gränsdragningar, barns rättigheter och hur man kan hantera dessa situationer”, har prinsessan Madeleine skrivit i ett pressmeddelande.

Vad är hemma för prinsessan Madeleine?

På Instagram har nu prinsessan Madeleine lagt upp en bild på sig själv och sin mamma drottning Silvia under ett möte.

Annons

Happy to be home and attending Executive Committee Meeting at Childhood”, skriver prinsessan Madeleine.

Men formuleringen ”glad att vara hemma” sätter myror i huvudet på följarna som genast undrar om hon inte ser Miami som sitt hem.

Märkligt uttalande: ”Happy to be home..” Undrar hur mannen hennes ser på det…”, skriver en person.

Home? Är det Florida eller Sverige?” undrar en annan.

Prinsessan Madeleine var senast i Sverige för att fira drottning Silvias 75-årsdag. Efter firandet stannade hon och hennes familj ytterligare några veckor i Sverige innan de reste hem till USA.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…