Annons

Nya bilderna på Victoria och barnen – så har vi aldrig sett demAnnons


Prins Daniel fixar startskottet – hett beundrad av dottern Estelle och sonen Oscar. Hela kronprinsessfamiljen var på plats under ”Idrottens dag”.

En kronprinsessa i tiden. Iklädd jeans, jacka och Adidas-sneakers rullade kronprinsessan Victoria, 40, Brio-barnvagnen med sin dyrbara last, prins Oscar, 1,5. Dottern Estelle, 5, gick bredvid och fick bråttom när hon fick syn på pappa prins Daniel, 43, som inledde tävlingarna genom att avlossa ett skott!

Annons

I söndags anordnades ”Idrottens Dag” i Hagaparken, ett stenkast från Victorias och Daniels kungliga hem – Haga slott. Pigg och alert gick prins Daniel runt bland alla nyfikna människor och log brett. Det är nämligen prins Daniel som tillsammans med Riksidrottsförbundet arrangerat ”Idrottens dag” som ska möjliggöra för barn att testa på nya idrotter.

– Barn och ungdomar sitter stilla i snitt 9 timmar om dagen. Våra kroppar är gjorda för att röra sig. Det är en katastrof, inte minst för den mentala hälsan, säger prins Daniel till TV4.
Och visst är motion och rörelse otroligt viktigt, för såväl kungligheter som vanligt folk.

Se alla bilderna här:

7
Visa bildspel

/
Förra helgen anordnades ”Idrottens Dag” i Hagaparken, ett stenkast från kronprinsessan Victorias, 40, och prins Daniels, 43, kungliga hem – Haga slott. Prins Daniel var givetvis på plats i parken under den soliga söndagen. Pigg och alert gick han runt bland alla människor och log brett. Det är nämligen prins Daniel som tillsammans med Riksidrottsförbundet arrangerat ”Idrottens dag” som ska möjliggöra för barn att testa på nya idrotter. – Barn och ungdomar sitter stilla i snitt 9 timmar om dagen. Våra kroppar är gjorda för att röra sig. Det är en katastrof, inte minst för den mentala hälsan, säger prins Daniel till TV4. Och visst är motion och rörelse otroligt viktigt, för såväl kungligheter som vanligt folk. Under dagen kom också kronprinsessan Victoria promenerande i parken. Iklädd jeans och gympaskor rullade hon Brio-barnvagnen med sin dyrbara last, prins Oscar, 1, 5! Storasyster Estelle, 5, gick bredvid och var spänd på att pröva hockeyutrustning men kanske mest se pappa Daniel skjuta med pistol..! En mycket lyckad dag.
”Yihaa!” Prins Daniel avfyrar ett skott under ”Idrottens dag”.
Estelle hade en pangdag i parken.
Kronprinsessan Victoria var vardagsklädd och verkade slappna av, trots att alla kände igen henne.
Oscar satt nöjt i vagnen när mamma Victoria promenerade runt.
Så stor han blivit, söte prins Oscar.
Prins Daniel som arrangerar ”Idrottens dag” var nöjd över dagen.
...
Visa mer

LÄS OCKSÅ: Skrällen: prins Georges namnbyte avslöjat

LÄS OCKSÅ: Hovet tvingades tillkalla sjukvårdare – bara timmar efter gravidnyheten

Foto: Ibl Kungahuset.se

Annons


Annons


Laddar