tragiska livsöden

Victoria, 37, kommer inte få se barnen växa upp – desperata vädjan

Victoria Baillon håller om sina barn Eva och Austin och Victoria själv till höger.

FOTO: Instagram
Tvåbarnsmamman Victoria, 37, ska snart dö och vädjar nu att folk ska skänka pengar till hennes behandling så att hon kan tillbringa mer tid med sina barn.
Hon har fortfarande inte berättat för barnen om sin sjukdom.
– Mina barn är hela min värld, jag älskar dem så mycket, säger hon enligt The Mirror.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Husen rasar efter jordbävningen i Turkiet och Syrien
0:34

Efter reklamen: Husen rasar efter jordbävningen i Turkiet och Syrien

(0:34)

Slå på ljud

Det är en hjärtskärande vädjan Victoria Baillon, 37, i Buckinghamshire i sydöstra England nu skickar ut. Hon vill ha hjälp att förlänga sitt liv så att hon kan tillbringa mer tid med sina barn Austin, 8, och Eva, 6, innan hon ska dö.

Victoria Baillon.

Victoria vädjar nu att folk ska skänka pengar för att hon ska få extra tid med sina två barn.

FOTO: Instagram

Det var hösten 2020 som Victoria drabbades av bröstcancer. Hon opererades och prognosen såg till en början bra ut. Men sedan kom bakslaget. Cancern hade spridit sig till hennes hals, ryggrad och lungor. Victoria påbörjade behandling och trotsade läkarna som sa att hon inte ens skulle kunna stå upp genom att både gå och springa.

Victoria håller om barnen Eva och Austin.

Victoria med barnen Eva och Austin.

FOTO: Instagram

Men i december i fjol fick hon mardrömsbeskedet att behandlingen inte hade hjälpt. Hon hade nu utvecklat stadie fyra cancer som inte kan botas. 37-åringen fick alltså plötsligt sin dödsdom.

Victoria i sin sjukhussäng

Victoria har nu fått stadie fyra cancer och vet inte hur länge hon har kvar att leva.

FOTO: Instagram

Vädjan på Instagram: ”Ber desperat...”

Men än har tvåbarnsmamman inte gett upp hoppet. Nu samlar hon in pengar till en alternativ behandling med immunterapi för att stärka sitt immunförsvar för att bekämpa cancern. Allt för att kunna tillbringa så lång tid som möjligt med sina barn.

”Jag ber desperat om hjälp för att stödja mig för att jag ska kunna leva så länge som möjligt med mina barn. De kan inte lämnas utan sin mamma, jag bryr mig om dem och älskar dem så mycket och jag vädjar från djupet av mitt hjärta att du ska ge allt du kan för att ha dem hos mig så länge som möjligt”, skriver Victoria i ett hjärtskärande inlägg på Instagram.

Victoria har hittills lyckats samla in drygt 277 000 kronor men 37-åringen behöver en halv miljon för att kunna genomgå immunterapi.

Har fortfarande inte berättat för barnen

Victoria har fortfarande inte berättat för sina barn att hon är dödligt sjuk, eftersom hon inte vågat. Hon säger dock att hon ska berätta "så snart som möjligt", enligt The Mirror eftersom sjukdomen har försämrats så pass mycket nu.

FOTO: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN