”Världens vackraste flicka” har akutopererats: ”Klagade på magont”

Thylane Blondeau

Thylane ”världens vackraste flicka” Blondeau har tvingats akutopereras.
Nu berättar hon om svåra tiden som var nära att kosta henne livet.
”Var inte säker på om jag skulle lägga upp det här”, skriver hon på Instagram.

Thylane Blondeau, 20, blev snabbt en ikon inom modevärlden och 2011 tilldelades hon epitetet ”världens vackraste barn” eller ”världens vackraste flicka”.

Redan som fyraåring började hon arbeta för den välkände modeskaparen Jean Paul Gaultier och sex år senare blev hon den yngsta någonsin att få ett modereportage i Vogue.

Modellkarriären har fortsatt att blomstra och Thylane Blondeau ingår i dag i modeagenturen IMG, där även modellerna Gigi Hadid, Bella Hadid och Kaia Gerber finns.

Thylane Blondeau

Thylane Blondeau kallades för ”världens vackraste barn” som liten. Epitetet har med åren hängt kvar och i dag är hon, trots sin unga ålder, en veteran i modevärlden.

Instagram

Modellen tvingad till akutoperation: ”Min mage gör ont”

Modellen har även lyckats med konststycket att bli stor på sociala medier. På Instagram har hon 4,6 miljoner följare. Innehållet varierar och allt från modevisningar och avslappnat häng med pojkvännen och skådespelaren Ben Attal, 24, avhandlas.

För det mesta har hon varit restriktiv gällande privatlivet, men nu avslöjar Thylane Blondeau att hon genomgått en akutoperation som beskrivs som ”allvarlig”.

”Var inte säker på om jag skulle lägga upp det här, men nu kör vi! För ett år sedan gjorde jag en akutoperation efter att en cysta exploderat i min mage. Tre månader efter började min mage göra ont igen och i början trodde alla, och jag, att det berodde på operationen”, skriver Thylane Blondeau.

Thylane Blondeau

Thylane Blondeau, 20, ingår i dag i modeagenturen IMG, där även modeller som Bella Hadid, Gigi Hadid och Kaia Gerber ingår.

Laurent VU/SIPA/Shutterstock
HÅRT LIV Björn kallades världens vackraste pojke – så ser han ut nu

Otäcka upptäckten: ”Vidrörde min äggstock”

Det senaste året har modellen gjort flera besök hos gynekologen för att gå till botten med problemet. Ord som ”oroa dig inte” och ”det är bara i ditt huvud” yttrades.

Men för drygt en vecka sedan gick det inte längre. Smärtan var så intensiv att hon var tvungen att uppsöka akuten. Det visade sig att hon hade ytterligare en cysta.

”Dagen efter detta hade jag ett möte med en fantastisk läkare som såg direkt att jag hade en cysta på 5,6 centimeter som vidrörde min äggstock”.

Thylane Blondeau

Thylane Blondeau på catwalken under Paris Fashion Week tidigare i år.

JP PARIENTE/SIPA/Shutterstock

Thylanes glädjebesked – hyllar mamman och pojkvännen

Några timmar senare ringde en läkare och uppmanade Thylane Blondeau att komma in till sjukhuset för att genomgå ytterligare en akutoperation.

”I dag mår jag bättre och känner mig äntligen fri. Trodde verkligen att det var jag som var galen när jag klagade på magont. Glad att jag aldrig gav upp. Av erfarenhet vet jag nu vikten av att alltid lyssna på kroppen, du får inte vifta bort det, du måste ta hand om kroppen och träffa flera läkare tills någon hittat problemet och läker dig”.

Thylane Blondeau hyllar nu alla som räddat livet på henne.

”Och självklart även min mamma som tog ett tåg från södra Frankrike för att vara vid min sida och min pojkvän som hjälpte mig med magproblemen för ett år sedan. Tack för alla fina meddelande. Älskar er”.

LÄS OCKSÅ: Svenska modellen och 4-barnsmamman Frida väntar barn med stjärnan

LÄS OCKSÅ: ”Världens vackraste barn” visade upp sig på modeveckan i Paris: ”Wow”

Foto: Instagram, Laurent VU/SIPA/Shutterstock, JP PARIENTE/SIPA/Shutterstock

Senaste nytt