TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Vilka gick till final i Melodifestivalen?Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill se

Uppgifter: Putin gömmer älskarinnan i lyxbunker – underjordisk stad

27 sep, 2022 
https://image.hant.se/image-7520966?imageId=7520966&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=69.31&x=0&y=9.9
Gustav Motte
Uppgifter: Putin gömmer älskarinnan i lyxbunker.
Putins lyxbunker där han gömmer sin älskarinna är avslöjad.
Men det är inte endast kärleken som får plats – utan presidentens 100 000 närmaste vänner kan få utrymme med, skriver Daily Star.
Annons
Influencerna får kritik ”Sprid kärlek inte krig”Brand logo
Influencerna får kritik ”Sprid kärlek inte krig”

Den ryska despoten, Vladimir Putins, 69, lyxbunker har avslöjats, skriver den brittiska tabloiden Daily Star. Enligt tidningen kan den underjordiska bunkern både stå emot atomvapen – och få plats med Putins 100 000 närmsta vänner.

Avslöjandet om bunkern, eller snarare den underjordiska staden, har kommit i anslutning till Putins tal, som han höll sent i september. För Putin varnade världen att han ”inte bluffade” med sina hot om att använda kärnvapen.

En ytterdel av den hemliga bunkern, enligt Daily Star. Vad kan gömma sig under tro?

Putins hot har däremot gjort att han själv har sett över sin situation. För som bekant är han inte ensam i världen med kärnvapen. Hotet har gjort att Putin har grävt ner sitt huvud i marken – och det djupt ner.

Annons

Tar med sig älskarinnan: ”Rysslands vigaste kvinna”

Tabloiden Daily Star har talat med en professor med påstådd insikt i ämnet.

Vilka gömmer sig i bunkern, kan man fråga sig? Enligt professorn Valery Solovey, 61, gömmer sig Putins påstådda älskarinna, OS-gymnasten och enligt inhemska medier ”Rysslands vigaste kvinna”, Alina Kabaeva, 39, på en ”säker plats”, som ryktas vara den underjordiska staden.

Var ligger då lyxbunkern? Professorn har ännu en gång ett svar på frågan. Enligt professorn sägs bunkern ligga mellan den rysk-mongoliska gränsen, i regionen Altajrepubliken. Staden ska ha byggts av det ryska olje- och gasbolaget Gazprom, för flera decennier sedan och vara insprängd i en bergskedja.

Ska kunna leva bekvämt

Enligt Daily Star ska bunkern ha en egen strömförsörjning, nog för en större stad. Den ligger 4 000 kilometer från Moskva. Med bil skulle det ta 54 timmar att ta sig dit från Röda Torget. Men med flyg går det betydligt fortare – på endast 6 timmar.

Annons

Sajten Marca skriver att bunkern är förberedd på att ta emot Putin – och hans närmsta (100 000) vänner. Enligt samma sajt ska de som lever nära Putin och fått en inbjudan till bunkern där de ska kunna leva väldigt bekvämt.

Foto: TT, PRIVAT

Annons