Tintin Andersson fick 10 barn på 19 år: ”Önskar mig tvillingar”

Tintin Andersson, 37. Foto: Facebook/privat

Tintin Andersson har tio barn och ett elfte på väg.
Och hon kan även tänka sig fler i framtiden.
– Jag har alltid önskat mig tvillingar, säger tiobarnsmamman till Hänt.

När Tintin Andersson, 37, från Borås var 18 år födde hon sitt första barn, dottern Nova, 19. Nu, 19 år senare har hon fött ytterligare nio barn: Bella, 17, Emilia, 16, Ed, 14, Robin, 11, Theo, 9, Felicia, 7, Fanny, 5, Tess, 3 samt Oscar, 1. Och i december väntas Alice komma till världen.

Det är ju ingen underdrift att säga att Tintin älskar barn. Varifrån kärleken för de små kommer ifrån vet hon dock inte, men hon gör ett försök att förklara.

– Jag tror det kan ha att göra med att jag själv är adopterad. Från början tror jag det handlade om att hitta en egen identitet. De barnen jag fött är kött och blod, säger hon till Hänt.

Tintin Andersson. Foto: privat

Vidare berättar den 37-årige boråsaren att hon ”hatar” att vara gravid, något som, enligt henne, kan vara svårt att tro. Däremot älskar hon att föda dem.

– Det är det bästa jag vet. Jag hade kunnat göra det hela dagarna.

Idag är Tintin gift med Ann-Sofie och tillsammans har paret två barn, som de skaffat med hjälp av en donator.

I december ska paret få sitt tredje barn. Också det med hjälp av en donator. Ann-Sofie har även tre barn från ett tidigare äktenskap. Även Tintin har barn från tre tidigare relationer.

– När vi är som mest är vi 13 barn hemma, säger Tintin.

Har du fått några reaktioner på att du har så många barn?

– För det mesta har jag fått positiva reaktioner. Om det är några negativa kommentarer, så är det när jag kommer ut med nyheten att jag väntar ett barn till, säger hon.

Samtliga tio barn. Foto: privat

Så mycket spenderar familjen på mat varje månad

10-barnsmamman berättar att familjen lägger runt 20 000 kronor på mat varje månad, och till hösten har hon tänkt att de ska skaffa sig en större bil.

– Idag har vi bara en vanlig bil, men tanken är att jag ska köpa en 7-sitsig bil.

Tillsammans med frun driver Tintin Falskogs hunddagis och trim – något man gör i på hemmaplan. Totalt tar de emot 13 hundar i olika storlekar.

Men hinner ni leva någonting?

– Det är ju det som är så himla bra. Vi har en jättebra relation med våra ex. De kommer hit varannan helg, och då har jag och Ann-Sofie möjlighet att åka i väg och göra saker själva.

Tintin kan tänka sig fler barn

På frågan om blivande 11-barnsmamman kan tänka sig att skaffa fler barn i framtiden svarar hon så här:

– Det kommer nog alltid finnas en önskan om att skaffa fler. Jag har gått i planerna om att jag måste sterilisera mig, för att sluta någon gång, säger hon och fortsätter:

– Även fast jag lever med en kvinna måste jag kanske göra det här ingreppet för att släppa tanken på att skaffa fler. Jag har alltid önskat mig tvillingar, men aldrig fått det, säger Tintin Andersson.

Foto: privat

LÄS OCKSÅ: Sveriges största familj med 17 barn – så lever de i dag

LÄS OCKSÅ: Familjens sorg efter Maddie, 22: ”Obeskrivbar smärta”

FOTO: Facebook/privat