ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Svenska Elina, 34, är VM-stjärnans fru – så ser deras liv ut

22 nov, 2022 
Daniel Sörensen
Svenska Elina Gollert är Simon Kjaers fru – så ser deras liv ut
VM-stjärnan Simon Kjaer, 33, uppmärksammades när han räddade livet på sin danske landslagskollega Christian Eriksen under EM 2021.
Det inte många vet är att Milan-backen är gift med svenska Elina Gollert.
Hänt Nyheter ger er det ni är nyfikna på att veta om paret.
Annons
Vakten saboterar frieriet – puttar bort flickvännenBrand logo
Vakten saboterar frieriet – puttar bort flickvännen

Hela Europa stod stilla ett par minuter. Danske stjärnan Christian Eriksen, 30, låg till synes livlös mitt under landets EM-match mot Finland. Den 12 juni 2021 kollapsade den dåvarande Inter-stjärnan, nu i Manchester United, på planen på grund av ett hjärtstopp.

En av de som var först fram vid Eriksen var landslagskaptenen Simon Kjaer. Han såg till att vännens huvud var i en sån position att han kunde andas ordentligt och han höll koll på Eriksens tunga så att han inte skulle bita av den. Efter att läkare nått till innerplan var Kjaer en av de spelare som sprang fram till Christian Eriksens flickvän Sabrina Kvist Jensen för att trösta och lugna henne.

Simon Kjaer med sönerna Milas och Viggo.
Simon Kjaer med sönerna Milas och Viggo.

Kjaer hyllades som en hjälte för sin insats. Hade det inte varit för hans snabbtänkthet hade kanske situationen blivit än allvarligare.

Annons

Har ett brinnande modeintresse

Danske Simon Kjaer har varit tillsammans med svenska Elina Gollert Kjaer, 34, sedan 2013. Här är det Hänt Nyheter vet om henne.

Elina Gollert föddes i Stockholm den 23 september 1988. Hennes pappa Jason arbetar som arkitekt och mamman Johana är historialärare. Hon har dessutom en yngre bror, Mat.

Efter gymnasiet gick hon en kurs i modedesign på Stockholms universitet och det är där hennes yrkesambitioner ligger. Eftersom hon flyttat med Simon Kjaer under hans aktiva fotbollskarriär har hon hunnit bo i franska Lille, turkiska Istanbul, spanska Sevilla samt italienska Bergamo (han har spelat för Atalanta och nu Milan). Därför pausades hennes egna karriär ett tag.

Elina är utbildad inom modedesign och har planer på att starta ett eget företag.
Elina är utbildad inom modedesign och har planer på att starta ett eget företag.

Men på Instagram avslöjar hon att hon har någonting på gång inom kort. Eftersom hon har en utbildning inom mode, ett kreativt sinne och en ambition att göra någonting eget känns det rimligt att anta att det handlar om att starta ett eget modeföretag.

Annons

Kanske är sax-symbolen på Instagram en ledtråd? ”Working on my dream. Stay tuned”, skriver hon i biografiraden på sitt konto.

När paret bodde i Istanbul och Kjaer spelade för Fenerbahce gifte de sig i Rom. En stad som Simon Kjaer tidigare bott i då han spelade för AS Roma.
När paret bodde i Istanbul och Kjaer spelade för Fenerbahce gifte de sig i Rom. En stad som Simon Kjaer tidigare bott i då han spelade för AS Roma.

Hade en lyxig bröllopsceremoni i Rom

Simon Kjaer och Elina Gollert började träffas kort efter att han hade separerat från sin förra fru Camilla som han känt sedan han var 15. De träffades 2013 och väntade ett par år innan de utbytte ringar med varandra. 2017 gifte sig paret i Rom.

”Att vara mamma är det absolut coolaste jag varit med om, men också de absolut tuffaste”, skriver Elina om sin Instagram-bild.
”Att vara mamma är det absolut coolaste jag varit med om, men också de absolut tuffaste”, skriver Elina om sin Instagram-bild.

Då hade de redan sönerna Milas och Viggo. Elina är aktiv på sociala medier och delar gärna med sig av bilder på pojkarna samt deras familjeliv. Hon verkar uppenbarligen njuta av att vara mamma. Ibland publicerar hon även bilder från arbetssituationer, vilket kan betyda att hon är i full gång med att planera och strukturera upp sin framtida verksamhet.

Hänt Nyheter har sökt Elina Gollert Kjaer.

FOTO: Instagram/gollert.kjaer/simonkjaer.official

Annons