Stjärnan dog bara timmar efter firandet: ”Tragisk förlust”

Dödstragedin skakar Georgia – två personer omkom i bilolycka

FOTO: Instagram
Lagfesten slutade i tragedi.
Bara timmar efter att Georgia Bulldogs bärgat mästerskapstiteln var både spelaren Devin Willock, 20, och analytikern Chandler LeCroy, 24, döda.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fotbollsikonen Pelé är död – blev 82 år
0:53

Efter reklamen: Fotbollsikonen Pelé är död – blev 82 år

(0:53)

Slå på ljud

I tisdags krossade det amerikanska fotbollslaget Georgia Bulldogs sina motståndare Texas Christian University i USA College Football Playoffs (universitetsligan). Under helgen firade laget mästerskapstiteln.

Men bara några timmar efter att glädjescenerna och festligheterna hade avtagit slog bomben ner ordentligt. Nyheten om att en av lagets nyckelspelare hade omkommit efter en bilolycka nådde omvärlden.

Krockade i stolpar och träd

20-åriga Devin Willock satt i bilen tillsammans med lagets taktiska analytiker Chandler LeCroy, 24, och två andra personer med kopplingar till laget. LeCroy, som körde bilen, svängde av vägen och krockade in i två stolpar och flera träd. Olyckan skedde klockan 02.45 natten mot söndagen. Devin Willock dog omgående medan LeCroy somnade in på sjukhuset senare samma natt, skriver CNN.

Devin Willock spelade i Georgia Bulldogs O-Line (offensiva uppställning).

Devin Willock spelade i Georgia Bulldogs O-Line (offensiva uppställning).

FOTO: Instagram

De två andra personerna i bilen fick allvarliga skador men enligt ett uttalande från skolan University of Georgia så är deras tillstånd stabilt.

Chandler LeCroy hade själv studerat på UGA innan hon började jobba för fotbollslaget.

Chandler LeCroy hade själv studerat på UGA innan hon började jobba för fotbollslaget.

FOTO: Instagram

Hela Georgia-familjen är förkrossad över förlusten av studenten och fotbollsspelaren Devin Willock och lagledaren Chandler LeCroy. De var två speciella människor som betydde så mycket för University of Georgia, vår fotbollsutbildning och vår idrottsrörelse”, skriver UGA på Twitter.

”Sörjer denna tragiska förlust”

Lagets huvudtränare Kirby Smart kommenterade den tragiska händelsen i söndags.

– Devin var en enastående ung man på alla sätt. Han var alltid leende, en bra lagkamrat och en glädje att träna. Chandler var en värdefull medlem av vår fotbollsstab och bidrog med en otrolig attityd och energi varje dag, sa han och fortsatte:

– Vi sörjer denna tragiska förlust tillsammans med deras familjer och vi kommer att stödja dem på alla möjliga sätt.

FOTO: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN