Frida Karlssons udda avslöjande – blåser 4,5: ”Lite högt?”

20 jun, 2023 
https://image.hant.se/IMG_1496.jpeg.jpg?imageId=7520966&x=0&y=9.9009900990099&cropw=100&croph=69.306930693069&width=1318&height=1318Gustav Motte
Frida Karlsson udda avslöjande – har 4,5 i blodet: ”Lite högt?”
Frida Karlssons udda bild chockar följarna!
På bilden kan man tydligt läsa: 4,5 på en blåsmätare.
”Lite högt?”, frågar sig roade följare i kommentarsfält.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Skidåkare hittar snowboardåkare fast i snön
Skidåkare hittar snowboardåkare fast i snön

I vintras var glädjeyran total – efter att Frida Karlsson, 23, kammad hem hela 4 medaljer under VM. Men trots guldregnet under mästerskapet i slovenska Planica stormade det nämligen rejält på andra fronter.

För precis när VM avslutades släppte Karlsson och William Poromaa, 22, en smärre bomb: det älskade stjärnparet hade gjort slut, avslöjade Expressen.

– Vi har gjort slut, men vi är fortfarande goda vänner, säger Frida Karlsson till tidningen.

Paret hade hållit ihop i två år – och varit rubrikstoff och älskade av många. De unga skidstjärnorna köpte ett radhus ihop i Sollefteå, men flyttade isär redan förra våren.

Singelsemester på paradisön

Efter VM åkte den nyblivna singeln Frida Karlsson, i hop med en vän, på en drömmig solsemester på den karibiska ön Curaçao. Men det skulle snart bli rubriker igen för Frida Karlsson.

Annons

Denna gång eftersom hon smittats av covid-19.

– Ja, jag fick covid för inte så länge sedan. Jag tog en sväng till, kan man säga. Nu när ”covidden” var över så ville jag lyxa till det lite. Fira av säsongen. Jag insåg att jag hade en vecka över när jag kunde göra precis vad jag ville. Och så passade det så bra att jag fick med mig en kompis hemifrån, säger hon till Expressen.

Nyligen avslöjade William Poromaa sina framtidsdrömmar för SVT Sport. Man får minst sagt säga att de gick i linje med hans karriär.

För 22-åringen hoppas att vinter-OS ska arrangeras i Sverige.

– Det vore helt underbart. VM 2027 har vi. Att möjligtvis få OS 2030 skulle vara väldigt stort. Förhoppningsvis skulle många gynnas av det över hela Sverige, säger han.

Vilken dröm!

”4.5 promille lite högt”

Även Frida Karlsson verkar leva ett härligt liv – även efter sjukdomen. I ett inlägg på Instagram la 23-åringen nyligen upp ett kollage av bilder hemifrån Sollefteå.

Annons

Härliga sommarbilder från hängmattan, badsjön och promenader visades upp.

Men den sista bilden i kollaget fick följarna att reagera. På bilden håller nämligen Frida Karlsson en mätare med siffran: 4,5.

”4.5 promille lite högt :)”, skriver en följare lättsamt – vilket skapade rabalder i kommentarsfältet.

För den skämtsamma kommenteraren fick snabbt mothugg och förklarat för sig att mätaren gäller laktat- och glukos.

Inget annat! Tur är väl det.

FOTO: INSTAGRAM, ORRE PONTUS/Aftonbladet

Annons