TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Elvira Öbergs nya pojkvän – efter triangeldramat i skidskyttelaget

01 dec, 2022 
Sarah Rätzer
Elvira Öberg och nya pojkvännen Axel Frost ill vänster och Elvira Öberg till höger i sina skidskyttekläder.
Skidskyttestjärnan Elvira Öberg har ett nytt stöd under pågående världscupen i finska Kontiolahti.
Hon har en ny pojkvän i Axel Frost som också sysslar med skidsport.
– Det är skönt att ha någon där hemma som man kan prata av sig med, säger hon.
Annons
Svenskt världsrekord – railar 154,49 meter på skidorBrand logo
Svenskt världsrekord – railar 154,49 meter på skidor

Elvira Öberg, 23, är aktuell i världscupen i skidskytte i Kontiolahti där även hennes storasyster Hanna Öberg, 27, tävlar.

Hanna Öberg var nyligen inblandad i en kärleksrokard i skidskyttelandslaget då hon blev tillsammans med skidskytten Martin Ponsiluoma efter att ha gjort slut med hans vän Jesper Nelin som också är med i landslaget. Jesper Nelin blev senare tillsammans med Ponsiluomas ex Fanny Johansson som också är skidskytt men inte ingår i landslaget.

– Fanny och jag pratade med varandra och det hjälpte ganska mycket. Då var det som att jag och Fanny lärde känna varandra och hittade varandra också. Hanna kommer säkert vilja säga annat men det var de som började, har Nelin sagt till Sportbladet samtidigt som han sa att han inte vet om han och Ponsiluoma kommer att bli vänner igen.

Elvira Öberg: ”Han är lite utanför...”

Nu har även lillasyster Öberg hittat en ny kärlek i Axel Frost, 27 år. Axel är inte skidskytt men jobbar som tränare på skidtjänstföretaget Alpine Ski Pool alltså inom samma sfär som flickvännen. Elvira la upp en bild på de två på Facebook i mitten av november.

– Det är skönt att ha någon där hemma som man kan prata av sig med. Och det är bra att han är lite utanför den här världen också, när man själv är inne i den här skidskyttebubblan. Det kan vara skönt att höra om en vanlig arbetsdag, det finns ju ett liv utanför det här också, säger Öberg till Expressen om den nya relationen.

FOTO: Facebook/Anders Wiklund/TT

Annons