fotbolls-vm 2022

Drama i landslaget: Rykten om slagsmål och otrohetsskandaler

Två serbiska par.

FOTO: Instagram
På sociala medier sprids rykten om kärleksdrama i det serbiska landslaget.
Enligt uppgifter till serbisk press ska flera spelare hamnat i slagsmål i omklädningsrummet när de fick nys om att flickvännerna dejtat andra i laget.
Nu svarar fotbollsstjärnorna på skandalryktena.
Tidigare Fifa-presidenten Sepp Blatter får pengar kastade på sig
0:40

Efter reklamen: Tidigare Fifa-presidenten Sepp Blatter får pengar kastade på sig

(0:40)

Slå på ljud

Fotbolls-VM i Qatar är i fullgång och ett lag det inte går så bra för är det serbiska. Enligt rykten som florerar på sociala medier är det dock inte bara på planen spelarna har det kämpigt – utan även i sina relationer.

Enligt uppgifter till serbiska medier finns enorma slitningar i landslaget efter information som uppdagats under VM-turneringen. Slagsmål, otrohetsdrama och hemligheter kan vara anledningen till de inte så imponerande resultaten på plan.

Ska ha dejtat varandras partners

Ryktesspridningen började på nätet och har sedan dess spridits till flera medier världen över. Men vad handlar det då om? Ett invecklat kärleksdrama som rör flera spelare och dess respektive, rapporterar Expressen.

En av Serbiens starkt lysande stjärnor Dusan Vlahovic, som till vardags spelar i italienska Juventus, ska ha haft en relation med landslagsmålvakten Predrag Rajkovis fru Ana Rajkovi.

Men det slutar inte där. Även mittfältaren Nemanja Gudelj ska ha haft en relation med en annan spelares flickvän. Det handlar om Luka Jovics partner, modellen Sofija Milo.

Enligt uppgifterna ska informationen ha föranlett ett slagsmål i Serbiens omklädningsrum.

”Redo för nästa”

Deportes Cuatro skriver att de fyra spelarna ska ha slagits med varandra i omklädningsrummet – men det dementeras av det serbiska landslaget. Juventusspelaren Dusan Vlahovic menar att det inte finns någon sanning i ryktena.

Dusan Vlahovic på träning i Qatar.

Dusan Vlahovic ska tidigare ha haft en relation med målvakten Predrag Rajkovićs fru.

FOTO: Andrej Isakovic/TT

– Det är absurt och nonsens, säger han och fortsätter:

– Det är sorgligt att det har nått en punkt där jag måste sitta här och försvara mig själv mot ryktena. Det är påhittat av människor som inte har något bättre att göra med sina liv.

Luka Jovic och Nemanja Gudelj har valt att adressera ryktena på ett lite mer lättsamt sätt. På en bild som postats på Jovic Instagramkonto syns han skratta med knytnävarna i luften mittemot Gudelj som även han ser ut att motta slag mot lagkamraten med ett smil på läpparna.

Nemanja Gudelj, till vardags i spanska Sevilla, samt Luka Jovic, tillhörande italienska Fiorentina.

Nemanja Gudelj, till vardags i spanska Sevilla, samt Luka Jovic, tillhörande italienska Fiorentina.

FOTO: Instagram

”Redo för nästa”, skriver serberna och syftar på slagsmålet i omklädningsrummet.

FOTO: Instagram/Andrej Isakovic/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN