TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

Detroit besegrade Chicago – Raymond målskytt

09 mar, 2023
TT Nyheter
Detroits Robert Hägg (bilden) spelade fram Lucas Raymond som kvitterade i tredje perioden i mötet med Chicago.
Lucas Raymond kvitterade i tredje perioden och hjälpte Detroit till seger mot Chicago i nattens NHL-ishockey.
Oskar Sundsqvist tog också sina första poäng för Minnesota.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Chicago hade övertaget drygt 12 minuter in i den tredje perioden, när den Detroitsvensken Lucas Raymond fångade upp pucken på en retur från lagkamraten Robert Hägg och gjorde 3–3.

Drygt tre minuter senare tog Detroit ledningen, då Gustav Lindström spelade fram Dominik Kubalik.

Resultatet stod sig i slutminuterna och matchen slutade 4–3 till Detroit, som därmed bröt en sex matcher lång förlustsvit.

Både Kubalik och Raymond utsågs till matchens lirare, i sällskap av Chicagos Taylor Raddysh som gjorde två mål i första perioden.

I mötet mellan Minnesota och Winnipeg noterades Minnesotas Oskar Sundsqvist för två assist. Det var 28-åringens andra match och första poäng som Minnesotaspelare, efter att han bytts från Detroit i förra veckan.

Minnesota vann matchen med 4–2, och har därmed tagit poäng i elva matcher i rad.

Minnesotas målvakt Marc-André Fleury gjorde 46 räddningar, Winnipegs Connor Hellebuyck räddade 19 målförsök.