david beckham

David Beckhams hemliga besök i Stockholm – därför var han på plats

David Beckham var på plats i Stockholm för ett klockevent

FOTO: Privat
Fotbollsstjärnan David Beckham, 47, var på ett exklusivt klockevent i Stockholm under onsdagskvällen.
Den engelske superkändisen var en riktig publikmagnet och ställde upp på hundratals selfies.
– Alla verkade älska David Beckham, både kvinnor och män, säger modeprofilen Daniel Lindström till Sportbladet.
Zlatan Ibrahimovics segertal efter ligatiteln
0:33

Efter reklamen: Zlatan Ibrahimovics segertal efter ligatiteln

(0:33)

Slå på ljud

Det hör inte till vanligheterna att stora världsstjärnor svänger förbi Stockholm, eller någon annan plats i Sverige för den delen. Därför var det nog många som höjde på ögonbrynen när uppgifterna om att det engelske före detta fotbollsproffset David Beckham var i Sverige sipprade ut på sociala medier. Sportbladet förklarar dessutom i en artikel varför ”Becks” var på plats i den svenska huvudstaden under onsdagskvällen.

Bakgrunden till visiten var att Beckham blivit inbjuden till ett hemligt och tämligen exklusivt event i samarbete med klockmärket Tudor, som han är ambassadör för. Festligheterna ska ha ägt rum på en italiensk restaurang.

Modeprofilerna var där

Flera kända namn och ansikten från mode- och klockbranschen fanns på plats, däribland de svenska modeprofilerna Per Nilsson, före detta chefredaktör för magasinet King, samt Daniel Lindström, modechef på King och Café. Både Nilsson och Lindström publicerade under kvällen bilder på när de står tillsammans med Beckham.

Daniel Lindström har träffat Beckham förut, på modevisningar i Paris.

FOTO: Hans Shimoda/TT

– Han är charmerande, leende, har mycket tid och ställer upp på hundratals selfies. Sen ska man veta att han får bra betalt av klockvarumärket för att göra detta, men det känns ändå genuint, berättar Daniel Lindström för Sportbladet.

”Alla verkade älska...”

David Beckham har sedan fotbollskarriären avslutades 2013 fortsatt att hålla sig aktiv och relevant i kändisvärlden. Han och frun Victoria Beckham, 48, syns ofta i tv-program, reklamer och samarbeten med olika företag.

Engelsmannen har nyligen kritiserats för att han öppet valt att stödja beslutet att anordna fotbolls-VM i Qatar i november-december. Många kända namn har valt att ta avstånd från turneringen medan Beckham i stället hyllat den.

Per Nilsson tillsammans med David Beckham.

FOTO: Privat

– Hans legacy är ju ifrågasatt just nu med tanke på hans engagemang i Qatar-VM. Men det märktes inte i kväll, alla verkade älska David Beckham, både kvinnor och män, säger Daniel Lindström.

FOTO: Privat, Hans Shimoda/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN