Paret med enorm viktskillnad öppnar upp om hatet: ”Fruktansvärda”

Sienna Keera, 28, och George Keywood, 28.

Foto: SWNS
Parets viktskillnad gör att de får hat på internet.
Nu ger det unga paret svar på tal – och avslöjar hur mycket de tjänar på sina sociala medier just på grund av sina olikheter:
– Om jag inte var tjock skulle inte folk kolla mig två gånger, säger George Keywood enligt The Sun.
Jess och Mike är porrstjärnor "Våra barn bryr sig inte"
0:35

Efter reklamen: Jess och Mike är porrstjärnor "Våra barn bryr sig inte"

(0:35)

Slå på ljud

Personliga tränaren Sienna Keera, 28, från Sydney i Australien kollade på den brittiska tv-serien People Just Do Nothing, när en karaktär fångade hennes blick. Karaktären heter Craig och spelades av George Keywood, 28.

Sienna Keera bestämde sig för att sträcka ut en hand och kontaktade George Keywood över Instagram. Redan från första kontakt började parets kärlek blomstra. Trots att de levde över 16 000 kilometer från varandra, Sienna i Australien och George i Europa.

Paret Sienna och George, båda 28.

Foto: Sienna Keera / SWNS

Rejäl viktskillnad – får mordhot för sin relation

Men det var inte det enda som skilde paret åt. För paret har en rejäl viktskillnad mellan dem. Det är däremot inget som hindrat deras kärlek. I januari 2019 träffades paret i verkligheten för första gången.

Paret gav sig snabbt ut på en en sex veckor lång semester runt omkring i Europa. Sienna och George besökte Paris, Amsterdam – och i Venedig frågade George om Siennas hand på en gondol.

I maj 2022 fullbordades förlovningen med ett bröllop. Men på internet har många ifrågasatt parets relation. Paret berättar, enligt The Sun, att de fått flertalet kommentarer om att deras relation är rent lurendrejeri.

Skådespelaren George får utstå mestadels av den anonyma mobbens hat, eftersom han väger mer än sin fru.

Påstår att de tjänar 100 000 kronor i månaden på sina sociala medier.

Foto: Sienna Keera / SWNS

Tjänar 100 000 kronor – i månaden

För The Sun berättar George att han till och med fått mordhot.

– Jag ser mig inte som en annorlunda person. Men om jag inte var tjock skulle inte folk kolla mig två gånger. Det finns så mycket fördomar därute, Män som gillar större kvinnor får inte alls lika mycket hat, säger George.

– Folk kallar mig för en ”Golddigger” och säger ständigt att George borde gå ner vikt, tillägger Sienna.

– Jag har till och med fått våldtäktshot. Folk är fruktansvärda, fortsätter Sienna.

I december 2019 fick paret sitt första barn, i dag 3-åriga Oliver. Paret har efter sonens födsel gjort karriär online – och avslöjar att de tjänar omkring 100 000 kronor i månaden på sina klipp. Främst arbetar paret med att bryta stigmat kring personer som är överviktiga. Paret lever tillsammans i Storbritannien.

Foto: SWNS

FRÅN FÖRSTASIDAN