3-åriga Ninas kroppsform är opassande på jobbet – fick sparken

Nina Osegueda

Foto: TIKTOK
Trots att Nina följde arbetsplatsens klädkod så fick hon kritik från sina chefer.
Anledningen? Hennes kroppsform.
– Jag fick lära mig att hur propert jag än klädde mig så var min kropp så distraherande, säger Nina Osegueda, enligt The Mirror.
0:24

Efter reklamen: Visar sitt ”life hack” för stora bröst ”De plats i sommarklänningen”

(0:24)

På sina sociala medier delar den amerikanska kvinna Nina Osegueda, 38, med sig av en obehaglig upplevelse hon haft på sina arbetsplatser.

Hennes chefer har nämligen problem med hur hon ser ut. För trots att Nina Osegueda klär sig propert i knälånga klänningar, så ser ändå hennes chefer rött. Enligt henne så tycker cheferna att hennes kroppsform är alldeles för distraherande, berättar den kvinnan på sin Tiktok-kanal.

– Jag fick lära mig att hur propert jag än klädde mig så var min kropp så distraherande att att jag aldrig kan klä mig tillräckligt passande för en arbetsplats, säger Nina Osegueda i ett klipp.

Nina berättar att hon blivit tillsagd flera gånger för att hennes kläder är ”opassande”.

Foto: TIKTOK

Inte klätt sig passande för arbetsplatsen

Till vardags är 38-åringen huvudsångare i metallbandet A Sound of Thunder. Hon bor och verkar i den amerikanska huvudstaden Washington D.C.

Men innan dess har hon arbetat på ett flertal arbetsplaster där problemen med hennes kroppsform har uppstått. För på minst två av hennes arbetsplaster har hon blivit tillsagd att hon inte klätt sig ”passande för arbetsplatsen”.

Efter klippet på Tiktok började Nina Oseguedas följare att fråga hur i hela fridens namn hon svarade på kritiken och vilka arbetsplatser hon var på.

– Första gången det hände arbetade jag som mjukvaruinstruktör, och lärde folk att använda Adobe-programmen. Jag blev av med jobbet och chefen sa att jag klädde mig ”för sexigt”, säger hon och fortsätter:

– Andra gången det hände arbetade jag på ett kontor i Washington D.C. och den kvinnliga kontorschefen sa till en medarbetare att jag hade en ”klubbklänning” på mig. Den var knälång och inte ens figursydd. Den markerade bara midjan men inte ens höfterna som klänningen i min andra video.

Ninas naturliga kurvor var alldeles för opassande …

… trots att hon bar knälång klänning.

Efter skilsmässan från Shakira – fotbollsstjärnans ex talar ut

Följde alla klädkoder

Trots att Nina Osegueda följt alla klädkoder så dög det inte för cheferna. Hon var alldeles för kurvig.

– Så jag har fått höra det två gånger när jag haft helt normala kontorskläder, och det beror bara på min form, säger Nina till sina följare.

Många av sångarens följare blev upprörda över behandlingen.

”Jag är ledsen att folk inte bara kan hålla sin ögon för sig själva i stället för att skylla på dig”, skriver en person.

”Se vilken hemsk arbetsmiljö som de förespråkar, där män inte har någon självkontroll och kvinnor därför borde straffas för något de inte ens kan påverka”, skriver en annan i kommentarsfältet.

Svenska Natasha vill ha världens största rumpa

Se klippet här!

Foto: TIKTOK

SENASTE NYTT!