mcdonalds

McDonalds gör om klassiska burgarna – Big Mac är i fara: ”Bättre förut”

McDonalds gör om klassiska burgarna – Big Mac är i fara: ”Bättre förut”

Foto: TT
Snart kan mångas vardag – och tröst – skakas om rejält.
För nu meddelar McDonalds att de ska göra om sina klassiska burgare.
– Vi har sett över detaljer … säger Henrik Nerell på McDonalds till Expressen.

”Förändra er, eller dö …”, ska den förre statsministern Fredrik Reinfeldt, 57, ha sagt. Huruvida den gigantiska snabbmatskedjan McDonalds har tagit till sig är oklart. Men ett är säkert:

McDonalds kommer ändra receptet på sina allra största klassiker – Bic Mac, QP och Cheesburgare, rapporterar Expressen.

Enligt tidningen är det första gången någonsin som receptet på de älskade burgarna förändras. Till tidningen berättar snabbmatsjättens presstalesperson Henrik Nerell vilka förändringar svenska folket kan vänta sig – och varför de genomför förändringen.

– Vi har sett över detaljer i hur man tillverkar våra mest klassiska burgare. Sen har vi skruvat på detaljerna för att göra goda burgare ännu godare. Bageriet som bakar våra bröd har ändrat receptet, säger Henrik Nerell på McDonalds till tidningen.

McDonalds gör om klassiska burgarna.

Foto: Emil Helms

McDonalds: ”Jag tror gästerna kommer …”

En förändring är att Big Mac numera får mer sås än tidigare, samt att löken läggs på köttet redan när den läggs på grillen. På frågan om McDonalds inte är rädda för reaktionerna inför förändringarna, så tog presstalespersonen det med ro.

– Jag tror gästerna kommer uppskatta förändringen, sedan är det alltid så att när man ändrar något, så är det folk som säger att det var ”bättre förut”, säger Henrik Nerell.

McDonalds har valt att ge uppföljaren på klassikern ett nytt namn: ”Big Mac 2.0”.

Foto: Scanpix Denmark

FRÅN FÖRSTASIDAN