kärlek och förhållanden

Matilda gifte sig med sin storebror Samuli – kysstes av misstag

Matilda Eriksson och Samuli Eriksson.

FOTO: Instagram
Trots att Matilda Eriksson, 23, och Samuli Eriksson, 27, är styvsyskon har de funnit kärleken i varandra.
Nu öppnar det udda paret upp om kvällen som förändrade allt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Johan Pehrsons planer för alla hjärtans dag
0:20

Efter reklamen: Johan Pehrsons planer för alla hjärtans dag

(0:20)

Slå på ljud

2019 blev Matilda Eriksson, 23, och Samuli Eriksson, 27, styvsyskon efter att Matildas mamma och Samulis pappa förälskat sig i varandra. Det var långt innan ungdomarna själva fann kärleken i varandra – när det fortfarande kändes som förbjudet område.

Nu har det snart gått fyra år och paret väljer att öppna upp om hur de tog det första steget ut i det okända.

– Jag tyckte typ att det var fel eftersom det kändes konstigt och jag förväntade mig inte det, berättar Matilda för The Sun.

Matilda: ”Det var inte meningen”

Matilda har berättat att det fanns en slags magnetisk attraktion mellan henne och Samuli. Trots att de hängde med olika gäng slutade det alltid med att de träffades ute på stan på helgerna. Det träffades hela tiden som vänner – tills en kväll i början av 2021 när allt förändrades. De två styvsyskonen kunde inte längre stå emot varandra.

– Det hade definitivt byggts upp spänning fram tills vår första kyss. På ett bra sätt, berättar Matilda som tyckte det kändes fel, fast samtidigt rätt.

Matilda och Samuli.

Matilda Eriksson och Samuli Eriksson blev styvsyskon 2019. I juli 2022 blev de äkta makar.

FOTO: Instagram

Efter att de hamnat i säng tillsammans och vaknade upp bredvid varandra på morgonen sa hon till Samuli att ”inget kunde någonsin hända igen”, och de båda höll med om att det var en hemlighet och en engångssak.

Men två veckor senare hade de brutit sitt löfte.

– Efter att jag börjat känna attraktion försökte jag undvika de tankarna. Det var inte meningen att jag skulle vara attraherad av dig, berättar Matilda och tittar på Samuli.

– Jag kunde inte hjälpa det, och inte du heller. Jag tror vi hade samma känslor, tilläger Samuli.

De kunde inte låta bli och hade bestämt sig för att bli ett par.

Matilda och Samuli.

Matilda och Samuli låter sig inte tyngas av de elaka kommentarerna på nätet.

FOTO: Instagram

Styvsyskonen vill skaffa barn i framtiden

Efter det gick det fort. Till en början var det svårt att berätta för föräldrarna, men det skulle visa sig att nyheten var mer än välkommen.

Senare samma år frågade Samuli om Matilda ville bli hans fru och i juli 2022 var det bröllop.

– Våra föräldrar var väldigt glada för oss redan från början. Det känns som att våra föräldrar i smyg ville ha det här, säger Matilda i en intervju med Dagbladet.

Men inte alla är imponerade av det unga parets kärlek. På sociala medier uttrycker folk sin ilska med ord som ”äckligt”, ”onaturligt” och ”fel”. Till och med Matildas syster Minea har motsatt sig relationen och beskrivit den som ”läskig”.

Matilda och Samuli är dock övertygade om att de är själsfränder och bryr sig inte om kommentarerna.

– Vi har fått många negativa kommentarer – gå i terapi, äckligt, av alla människor i världen väljer du din styvbror och det får mig att må illa, berättar Matilda.

De elaka kommentarerna tynger dem inte och deras kärlek är starkare än någonsin. Planen är att tillsammans köpa ett hus, resa runt jorden och förhoppningsvis få barn i framtiden.

FOTO: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN