kärlek och förhållanden

Matilda blev kär i sin styvbror – första kyssen: ”Följ ditt hjärta”

Matilda Eriksson är gift med sin styvbror. Nu berättar hon om deras första kyss.

Foto: Instagram
Matilda Eriksson blev kär i sin styvbror.
Nu berättar hon exklusivt för Hänt Nyheter om den förbjudna kärleken och om första kyssen framför föräldrarna.
– Efter kyssen sa vi ingenting utan bara sprang ut till bilen och körde i väg, säger Matilda Eriksson.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Matilda Eriksson berättar om när hon fick känslor för sin styvbror
0:51

Efter reklamen: Matilda Eriksson berättar om när hon fick känslor för sin styvbror

(0:51)

Slå på ljud

Hänt Nyheter har tidigare skrivit om Matilda Erikssons, 23, förhållande med och Samuli, 27. Paret träffades för första gången på Matildas mammas 40-årsfest 2018. Matilda var där med sin dåvarande pojkvän men hon kände redan till Samuli, som då var med i finska landslaget i höjdhopp. Även Samuli var på festen med en annan flickvän.

– Alla visste vem han var så jag blev lite nervös när vi hälsade. Det gjorde det inte bättre att han var en snygg, vältränad atlet, som också var med i landslaget, säger Matilda Eriksson.

Samuli Eriksson hoppar över ribban under en tävling i finska Åbo.

FOTO: Instagram

Matilda och Samuli klickade direkt på ett sätt som man inte gör med alla personer. De pratade så mycket med varandra att till och med Samulis flickvän blev avundsjuk. Men trots en gnutta avundsjuka blev Matilda och Samulis flickvän goda vänner efter festen. Det nyfunna gänget träffade varandra frekvent tiden därefter. Men efter några veckor fick Matilda en otäck känsla. Hon började få känslor för sin nyfunna kompis partner, Samuli.

– Det kändes så oerhört fel! Det var min kompis pojkvän och sedan är Samuli också min styvbror. Allting var bara så svårt att processa där och då, säger Matilda.

Efter en sen festkväll tillsammans hamnade Matilda och Samuli tätt intill varandra i samma säng.

– Inget sexuellt hände men det var spännande. Framför allt kändes det fel. Så jag sa till Samuli att det aldrig fick hända igen, säger Matilda.

Första kyssen – som på film

Två veckor senare var Matilda och Samuli på deras föräldrars gemensamma landställe, tillsammans med en kompis till dem. Både Matilda och Samuli hade nyss gjort slut med sina partners. De badade bubbelpool och drack vin. Efter några glas uppstod det en pirrig stämning. Det började skvättas vatten och ett vattenkrig bröd ut. De började jaga varandra runt tomten. Till slut fick Samuli tag i Matilda, på parkeringen gömd bakom föräldrarnas bil. Stärkt efter de många glasen vin kysste han plötsligt Matilda. Hon gjorde inget motstånd och kände in kyssen.

Matilda och Samuli i badet tillsammans.

FOTO: Instagram

– Jag hade ljugit för mig själv hela tiden. Alla de känslor jag försökt trycka ner kom upp till ytan. Jag kände att nu finns det ingen väg tillbaka, säger Matilda.

Trots att de tyckte sig var gömda bakom bilen såg deras kompis kyssen.

– Hon började skrika: ”NEEEEJ!” Hon blev chockad och arg! Situationen var helt sjuk. Där stod jag och kysste min styvbror framför min kompis, med våra föräldrar var inne i huset! Det var som att det var en film, säger Matilda.

Matilda rusade fram till sin kompis och sa att hon inte fick säga någonting om kyssen till någon. De bestämde sig snabbt därpå för att åka hem. Men innan de satte sig i bilen så tog Matilda och Samuli mod till sig. De stapplade in i huset och ställde sig framför deras föräldrar. Föräldrarna stirrade förvånat på dem och förstod ingenting. Då kysstes Matilda och Samuli mitt framför föräldrarna.

– Samulis pappa ropade: ”VA?”. Min mamma satt helt tyst bredvid. Efter kyssen sa vi ingenting utan bara sprang ut till bilen och körde i väg.

Efter deras första kyss tillbringade de natten ihop. Dagen efter ringde Matildas mamma på telefonen, och för henne kom kyssen inte som en chock.

– Jag hade innan berättat om min relation till Samuli för henne. Men jag sa att ingenting romantiskt någonsin kan hända oss emellan på grund av vår familjesituation. Mamma läste nog mellan raderna och förstod att Samuli nog var mer än en vän för mig.

Nya relationen med mamman

Matilda var tidigare i en destruktiv relation innan hon träffade Samuli. Under nästan två år hade hon knappt någon kontakt med sin mamma. Men efter att hon träffat Samuli har allt förändrats.

Samuli och Matilda tillammans med sina respektive föräldrar.

Foto: Instagram

– Det är ganska praktiskt egentligen. Samuli vill träffa sin pappa ofta och då träffar jag ju också min mamma eftersom de bor ihop. Så nu umgås vi alla fyra ofta tillsammans och min relation till mamma har blivit mycket bättre, säger Matilda.

– Jag älskar min mamma och det känns bra att hon stöttade mig med Samuli. Att hon sa att jag inte behöver vara rädd över vår familjesituation. Utan att det viktigaste är att jag följer mitt hjärta.

FOTO: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN