Mammans vassa svar efter taskiga åldershånet: ”Oerhört vidriga”

31 aug, 2021 
https://image.hant.se/alexprofilbild.jpeg.jpg?imageId=7524194&x=0&y=19.277108433735&cropw=100&croph=56.224899598394&width=1318&height=1318
Alex Hartelius
Clare Dudley
Clare Dudley berättade på Tiktok att hon var 36 år gammal.
Men många följare tvivlade och tyckte att hon såg tjugo år äldre ut.
Nu har mamman från England fått nog efter alla elaka kommentarer.
Annons

Videon kunde inte hittas

Clare Dudley, 36, fick kanske inte det roligaste mottagandet när hon gick ut på Tiktok och berättade att hon snart skulle fylla 36 år.

Istället för gratulationer och vilda hejarop, började folk ifrågasätta hennes ålder och anklaga henne för att ljuga. Många tyckte att den 36-åriga mamman från England såg ut att vara betydligt äldre.

”Herregud 1984, det kan inte vara möjligt. Jag är 40 år och ser ut som din dotter. Jag var säker på att du var 55-60 år gammal”, skriver en följare som uppenbarligen inte lärt sig konsten av digital artighet, enligt The Mirror.

Mammans ilska: ”Oerhört vidriga”

Efter ett hav av nedslående kommentarer om både utseende och ålder så fick Clare Dudley nog. Vad gav människor rätt att häva ut sig såna oförskämdheter?

– Några av kommentarerna här, främst från kvinnor, är oerhört vidriga. En kvinna som kommenterat har till och med skrivit i sin bio ”lever livet till fullo men jag använder filter”, säger Clare Dudley i ett annat klipp.

Annons

– Vad du ser på min kanal är äkta, så om du inte gillar det kan du scrolla vidare. Inget av det ni skriver sårar mig, bara så ni vet.

Kräver andra att lägga upp filterlösa bilder

Clare Dudley uppmanade även personerna som hånat henne att lägga upp egna filterlösa bilder.

– Visa mig en bild på dig utan något smink och filter och sen kan du komma tillbaka. Fram till dess kan du hålla käften. Ha en bra dag.

Mamman från England har inte enbart möts av kritik, hon har även hyllats för sina ärliga och modiga inlägg.

Blev omnämnd i brittisk press

Det har också blivit en tidningsartikel i The Mirror, vilket inte gått obemärkt förbi.

– En journalist frågade mig via Facebook Messenger om de kunde skriva en artikel om att jag blev trollad på Tiktok. Först frågade jag "hm, okej, är det här seriöst?" och de sa att det var seriöst. Haha, här är rubriken:

”Mamma, 36, slår häpnadsväckande tillbaka mot äckliga troll som säger till henne att hon ser ut som 50”.

Annons

Foto: Tiktok

Annons