Mamman visar upp ovanliga detaljen i 1-åriga dotterns utseende

11 apr, 2022 
https://image.hant.se/alexprofilbild.jpeg?imageId=7524194&x=0&y=19.277108433735&cropw=100&croph=56.224899598394&width=1318&height=1318Alex Hartelius
Nicole Hall och Winry Hall
Winry Hall föddes med ett gigantiskt födelsemärke.
Mamman Nicole Hall är nu rädd att hon kommer bli mobbad.
– När jag såg henne så trodde jag att det var ett blåmärke, säger hon.
Annons
Tvillingarna gosar i badet "Som om de vore i livmodern"
Tvillingarna gosar i badet "Som om de vore i livmodern"

Winry Hall, 1, föddes med ett födelsemärke som täcker halva ansiktet. Mamman Nicole Hall säger att hon fick sig en rejäl chock och trodde att det först handlade om något helt annat.

– När jag såg henne så trodde jag att det var ett blåmärke. Men sen såg både jag och min man att det inte var något blåmärke. Jag tyckte det påminde väldigt mycket om en leverfläck, säger hon till Good Morning America.

Winry Hall
Winry Hall, 1, föddes med ett gigantiskt födelsemärke som täcker halva ansiktet.

Mammans kamp för dottern

Nicole Hall är övertygad om att de flesta inte sett den typen av födelsemärke tidigare. Hon hoppas att dotterns utseende ska fungera som ett exempel av att alla människor är unika.

Annons

– Det här blir ett bra samtalsämne mellan föräldrar och deras barn om att barn kan se annorlunda ut. Eller så kanske föräldrar med barn som ser ut som Winry får se att de inte är ensamma, säger hon.

Nicole Hall
Nicole Hall hoppas att dotterns unika utseende ska bli ett samtal om barns olikheter.

Mammans stora oro inför dotterns framtid

På grund av sitt gigantiska födelsemärke har Winry en ökad risk att drabbas av hudcancer och Nicole Hall ser hela tiden till att skydda dotterns hud.

Förutom oron att dottern ska bli sjuk, har Nicole Hall även en oro att dottern ska bli mobbad den dag då hon börjar skolan.

– Hennes hälsa och välmående är vår högsta prioritet. Vi måste hela tiden smörja på solskydd och hela tiden sätta på henne en solhatt.

Winry Hall
Nicole Hall är orolig att dottern ska bli mobbad när hon börjar skolan.
Annons

”Redan börjat bli lite kaxig”

Winry beskrivs som en fantastiskt glad unge. Hon är ständigt nyfiken på världen, har mycket energi och utstrålar glädje.

– Hon pratar väldigt mycket. Vi förstår inte så mycket av det hon säger, men man märker vad hon vill och hon har redan börjat bli lite kaxig, så jag tror att vi kommer ha fullt upp framöver.

Foto: Instagram

Annons