Lewis Hamilton säljer lyxvåning i New York – har aldrig ens bott där

Lewis Hamilton

Formel 1-stjärnan Lewis Hamilton säljer lyxvåningen i New York.
Summan uppgår till svindlande 447 miljoner kronor.

Vissa verkar kunna strö pengar runt omkring sig utan att behöva tänka på konsekvenserna. Formel 1-stjärnan Lewis Hamilton är god för närmare 2,6 miljarder kronor och vet hur det är att kunna ha tillgång till livets läckerheter.

Bara i New York äger han två lyxvåningar. Nu säljer han en av takvåningarna, som ligger i det famösa området Tribeca där celebriteter som Justin Timberlake, Jessica Biel, Meg Ryan, Bella Hadid och Harry Styles bor.

Lewis Hamiltons pool

Lewis Hamiltons har två pooler i lyxvåningen. Här är en av poolerna.

Realtor
Lewis Hamilton Gym

Lewis Hamilton har även tillgång till ett gym. Eftersom han aldrig flyttat in i våningen så är det oklart om han någonsin lyft hantlarna.

Realtor

Bill Gates och Jeff Bezos bland misstänkta köpare

Enligt The Sun kostar lägenheten drygt 447 miljoner kronor och rymmer tre våningar med fem sovrum, sex badrum och två pooler.

Den köpare som tvekar att köpa lägenheten på 800 kvadratmeter, med motiveringen att Lewis Hamilton bott i den, behöver inte bekymra sig. Han har nämligen aldrig flyttat in.

Men enligt New York Post är lägenheten redan såld. Köparen är okänd och flera spekulerar i om självaste Bill Gates eller Jeff Bezos köpt lägenheten.

Lewis Hamtilons sovrum

Här hade Lewis Hamilton kunnat sova om han nu flyttat in i lyxvåningen.

Realtor
Lewis Hamiltons kök

Lewis Hamiltons kök.

Realtor

Lewis Hamilton äger flera hem

Den som är djupt orolig över Lewis Hamiltons framtida boendesituation kan vara lugn. Han äger sedan tidigare ytterligare en takvåning på Manhattan, en herrgård i London och ett hus i Monte Carlo.

Lewis Hamilton kommer inom kort göra upp om världsmästerskapet i Formel 1. Vinnaren utses den 12 december i Abu Dhabi. Kanske är det då också känt vem som köpt miljonlyan.

Lewis Hamilton

Lewis Hamilton.

HOCH ZWEI

LÄS OCKSÅ: Hon är Cristiano Ronaldos lyxiga fästmö Georgina Rodríguez

LÄS OCKSÅ: Svenska modellen Frida väntar barn med stjärnan

Foto: Realtor, HOCH ZWEI

SENASTE NYTT!