Landets största familj med 22 barn kan inte bo kvar: ”En gräns”

Sue Radford

Främlingar som dyker upp utanför huset och tar bilder.
Nu kan landets största familj med 22 barn inte bo kvar.
– Det har kommit till en gräns där vi måste flytta, säger Sue Radford.
0:50

Efter reklamen: Han var pappa till världens största familj

(0:50)

Noel, 51, och Sue Radford, 46, är Storbritanniens största familj med hela världen. De driver ett eget bageri, är aktiva på sociala medier och har 22 barn. Familjen syns också i tv-rutan i det populära programmet ”22 kids and counting”.

Paret har också det gott ställt ekonomiskt och har kunnat unna sig en lyxrenovering av sitt stora hus. Bland annat har de installerat en egen bar, en jacuzzi och även utomhusbio.

Men nu tittar familjen på en ny tomt. Kändisskapet i ”22 kids and counting” gör att familjen inte kan bo kvar hemma i staden Morecambe och vill bygga nytt en halvtimme från nuvarande bostad.

Tvingas flytta på grund av fansen

Sue säger i en intervju med The Sun att man tittar på några områden som verkar lovande. Familjen vill dock även få plats med djur, så de letar efter en tomt på två hektar, vilket inte är helt lätt att hitta.

Jag tror inte att vi kommer att sälja vårt nuvarande hus. Vi kommer att behålla det som en investering, men vi behöver ett ställe med mer utrymme utomhus och avskildhet för barnen, säger Sue Radford.

I programmet har man kunnat följa det massiva renoveringsprojektet av familjens nuvarande hus. Dessvärre har nyfikna tv-tittare och fans dykt upp utanför och betett sig obehagligt.

Sue Radford

Fans dyker upp utanför familjen Radfords hem och tar bilder. Nu kan familjen inte bo kvar och tvingas flytta.

Ken McKay/ITV/REX
Landets största familj avslöjar dolda kampen – trots livet i lyx

”Kommit till en gräns där vi måste flytta”

– När du är en del av offentligheten så vet folk var du bor. Vi har människor som dyker upp utanför vårt hus för att ta bilder. Det har kommit till en gräns där vi måste flytta någon annanstans för att kunna vara ifred, säger Sue Radford.

Sue har även fått kritik på sociala medier för sitt renoveringsprojekt och anklagats för att sprida pengar omkring sig. Hon har själv ursäktat det med att huset ”behövde piffas upp” och ser nu fram emot ett nytt hem.

– Vi har gjort så fruktansvärt mycket arbete med det här huset. Jag och Noel börjar bli lite för gamla för det nu, så vi behöver hitta något som inte kräver så mycket arbete, säger hon.

Familjen Radford

Noel och Sue har barnen Chris, 32, Sophie, 28, Chloe, 26, Jack, 24, Daniel, 22, Luke, 21, Millie, 20, Katie, 19, James, 18, Ellie, 16, Aimee, 15, Josh, 14, Max, 13, Tillie, 11, Oscar, 10, Casper, 9, Hallie, 6, Phoebe, 5, Archie, 4, Bonnie, 3, och Heidie, 1.

Ken McKay/ITV/REX

LÄS OCKSÅ: Landets största familj med 22 barn – så lever de sitt lyxliv

LÄS OCKSÅ: Villa Kassman: Duons hemliga plan för slottet på Storholmen

Foto: Instagram

SENASTE NYTT!