fascinerande liv

Kvinnan blev kär i sin 20 år äldre chef – vännerna kallade henne galen

Krystle och Ben.

FOTO: TikTok
Krystle blev kär i sin 20 år äldre chef Ben.
Idag lever de som lyckligt gifta efter sju år ihop.
– Alla tyckte jag var galen, berättar Krystle.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Udda paret trotsade hatarna – gör nu succé på sociala medier
0:36

Efter reklamen: Udda paret trotsade hatarna – gör nu succé på sociala medier

(0:36)

Slå på ljud

Det är inte ovanligt att hitta kärleken på jobbet, men att bli kär i sin chef händer inte alla. Men det var precis vad som hände Krystle, 30, när hon började ett nytt jobb.

Året var 2014 när Krystle precis flyttat hem till New York igen efter några år på resande fot. Hon behövde ett jobb och var villig att ta vad som helst. Och första bästa jobb visade sig vara en perfect match.

Jobbet var som barnvakt åt den frånskilda Bens tre barn. Och även fast Ben vittnar att hon var kass som barnvakt föll trebarnspappan hals över huvud för henne. Trots den enorma åldersskillnaden och att Krystle bara är några år äldre än sina bonusbarn firar de nu fem år som lyckligt gifta.

I ett viralt TikTok-klipp som visats över 400 000 gånger skriver Krystle:

”När han trodde att han anställde en barnvakt på deltid, men fick en fru på heltid”.

”Ikväll firar vi fem år som gifta...”

På TikTok avslöjar Krystle att hennes vänner tyckte hon var galen när hon började dejta sin 20 år äldre chef Ben. Men för Krystle och Ben var det kärlek vid första ögonkastet.

Krystle och Ben.

Krystle och Ben träffades 2014 och idag har de varit gifta i fem år.

FOTO: TikTok

På sociala medier fylls parets konton av videor och bilder där de syns tillsammans. Det är inte sällan som de själva påpekar sin stora åldersskillnad. Nyligen firade de fem år som gifta, vilket uppmärksammades med en video.

”Alla tyckte jag var galen som ville dejta min 20 år äldre chef. Ikväll firar vi fem år som gifta och sju år tillsammans med hans tre vuxna barn och min elvaåring”, skriver Krystle på TikTok.

Det är tydligt att Krystle, mellan raderna, svarar på kritik mot deras ålderskillnad. I ett annat klipp försvarar hon deras val.

”Välkommen till den sida av TikTok där vi inte skäms över 20 års ålderskillnad. Vi var smarta nog att gifta oss med äldre män eftersom de vet vad de vill och behandlar oss som drottningar”, skriver Krystle.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

”En episk kärlekshistoria”

Men i kommentarerna är inte alla kritiska till det udda paret. Flera lämnar stöttande kommentarer.

”Glad årsdag! Ni två är så söta! Min man är också 20 år äldre än mig. Jag var 24 och han var 44 när vi träffades. Vi har varit ihop i 13 år! Låt inte hatarna dra ner er”, skriver en.

”En episk kärlekshistoria”, kommenterar en annan.

FOTO: TikTok

FRÅN FÖRSTASIDAN