madeleine mccann

Julia Wendell, 21, slutar med sociala medier efter sjukhusbesök

Julia Wendell, 21, slutar med sociala medier efter sjukhusbesök

FOTO: Shutterstock Editorial/TT, Instagram
Julia Wendell påstod att hon var Madeleine McCann – någonting som inte stämde visade det sig.
Nu säger den 21-åriga polskan att hon på grund av hälsoskäl ska sluta med sociala medier.
Det är en tuff tid och jag behöver vila mycket”, skriver hon.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

27-åringens livsförändring – tog en bild på sig varje dag
0:32

Efter reklamen: 27-åringens livsförändring – tog en bild på sig varje dag

(0:32)

Slå på ljud

Julia Wendell, 21, blev känd på nätet tidigare i våras då hon publicerade ”bevis” för att hon skulle vara Madeleine McCann, den 3-åriga, brittiska flicka som försvann från ett hotellrum i Portugal 2007.

Madeleine McCann, 3.

Madeleine McCann, 3.

FOTO: Shutterstock Editorial/TT

Hon menade att hon bland annat hade samma ovanliga ögondefekt som ”Maddie” hade, någonting som kallas kolobom och som kan liknas vid ett hål i iris. Dessutom visade hon upp födelsemärken och smilgropar på sin egen kropp som ska ha varit placerade på samma ställen på Madeleine McCanns kropp.

Ihop med sin talesperson, mediumet och privatdetektiven, Dr. Fia Johansson samlade hon ihop andra argument för att Wendell skulle vara den försvunna flickan. Men efter att till slut ha gjort ett par dna-analyser och ett genetiskt test fick hon svaret att hon var så gott som 100 procent av polsk härkomst.

Julia Wendell, 21, åkte till USA då hon ville göra dna-tester. Efter att hon fick resultatet åkte hon hem till Polen igen.

Julia Wendell, 21, åkte till USA då hon ville göra dna-tester. Efter att hon fick resultatet åkte hon hem till Polen igen.

FOTO: Instagram

Tvingades ligga på sjukhus

Efter besvikelsen över beskedet att Julia Wendell inte alls var Madeleine McCann började hon bråka öppet med Dr. Fia Johansson. Den sistnämnda anklagade 21-åringen för att inte kunna acceptera provsvaret.

Nu har Julia Wendell nått ut till sina följare igen. Daily Star skriver att hon under söndagen skrev på Instagram att hon tvingats ligga på sjukhus. Någonting som fått henne att fundera på om hon verkligen ska hålla på med sociala medier i framtiden.

Jag låg inne på sjukhuset i sju timmar. Jag kom precis hem och jag tänker att det nog är bättre för mig att hålla mig borta från sociala medier, men jag kommer försöka posta lite om Monte (hennes katt) ibland och svara på era meddelanden”, skriver hon.

Det är en tuff tid och jag behöver vila mycket. Hoppas ni förstår”, fortsätter hon.

Julias inlägg på Instagram.

Julias inlägg på Instagram.

FOTO: Instagram

Höll inte riktigt sitt löfte

Wendell skriver inte varför hon legat inne, men enligt Dr. Fia Johansson har hon haft hälsobekymmer sedan tidig ålder då hon gått på diverse piller på grund av psykisk ohälsa.

Trots att hon i söndags skrev att hon skulle hålla sig borta från sociala medier var hon under måndagen aktiv och publicerade sju stories på Instagram, de flesta var motivationscitat.

FOTO: Shutterstock Editorial/TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN