fascinerande liv

Jeanette har enorma bröst – reaktionerna efter fräcka skämtet om åldern

Jeanette visar upp sina stora bröst.

FOTO: Instagram
Jeanette blir alltid ”ghostad” av potentiella flammor när hon avslöjar sin verkliga ålder – de slutar svara henne.
Nu öppnar hon upp om anledningen till sina dejtingproblem, vilket får följarna att tappa hakan – tills de får veta att det är ett skämt.
– Det måste vara något annat du inte berättar för oss, skriver en följare.

Jeanette Prakash från Portland, USA, visar gärna upp sina stora bröst på sociala medier. Utan tvekan är det uppskattat – hennes Instagram följs av över 103 000 människor som dagligen får se bilder av kvinnan med fokus på de gigantiska brösten.

Men allt är inte frid och fröjd trots att Jeanette ofta ger sken av det. På TikTok öppnar hon upp om sitt kärleksliv och kampen att hitta någon som inte bara gillar henne för hennes bröst, men även för hennes ålder.

”Killar brukar ghosta mig när de får veta...”

Jeanette har ett ungdomligt utseende, men för sina följare avslöjar hon att det är hennes ålder som får männen att springa åt andra hållet. I ett klipp visar hon upp sitt fräscha sken och sin kurviga kropp med texten:

”Killar brukar ghosta mig när de får veta att jag är... 44”, skriver hon.

Klippet får följarna att tappa hakan. Ingen kan tro att Jeanette är 44 år gammal – och det visar sig även att hennes roliga klipp inte är mer än ett fräckt skämt.

”Nej, det är inte din ålder. Det måste vara något annat du inte berättar för oss”, skriver en person i kommentarsfältet.

”Som om tjejen. Du är fantastisk!”, kommenterar en annan.

Andra funderar mer över argumentet i sig...

”Tjejen, jag är 45 och det där är inte sant. De gillar en mer när man är äldre men inte ser ut som det”, skriver en följare.

På Instagram kommer sanningen fram

Följarna var visst inte så lättlurade som Jeanette trodde. Så klart är den vackra kvinnan inte 44, hon är 22. På hennes Instagram döljer hon inte sanningen. Högst upp på hennes profil står hennes ålder tydligt utskriven för följarna att se.

Det fräcka skämtet har visats över 650 000 gånger på TikTok och förhoppningsvis har Jeanette, 22, lyckats sätta en smil på någras läppar.

FOTO: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN