BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

10-årig flicka föll från skoltak nu misstänks mindreårig

24 maj, 2023 
https://image.hant.se/image-9118290?imageId=9118290&width=1320&height=689
TT Nyheter
10-årig flicka föll från skoltak nu misstänks mindreårig
Svedala i början av veckan: Ljus, blommor och teckningar på minnesplatsen vid gymnastiksalen på Kyrkskolan på Malmövägen i centrala Svedala. Arkivbild.
10-årig flicka föll från skoltak.
Nu misstänks en mindreårig för vållande till annans död.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Henrik Johnsson om familjelivet med Malin BaryardBrand logo
Henrik Johnsson om familjelivet med Malin Baryard

En tioårig flicka som föll från ett skoltak i Svedala avled i söndags. Nu misstänks en minderårig för vållande till annans död, rapportera P4 Malmöhus.

Larmet om olyckan kom vid 20.15 på söndagen. Flickan föll från en höjd på runt tio meter, har räddningstjänsten tidigare uppgivit till medier.

Att barn vistas på skoltaket är enligt räddningstjänsten också känt sedan tidigare. Enligt polisen handlar takspringet om utmaningar via sociala medier.

Åklagaren Pernilla Nilsson uppger att en minderårig utreds enligt lagen med särskilda bestämmelser om unga lagöverträdare.

FOTO: Johan Nilsson/TT

Annons