Influencern Kaitlyn hjärnskadad efter olycka på Bali – nekas hemresa

Kaitlyn McCaffery

Kaitlyn McCaffery drömde om att upptäcka världen.
På fem år hann hon besöka 50 olika länder – men sen inträffade något fruktansvärt.
”Kaitlyn kämpar för sitt liv!” skriver familjen.

Kaitlyn McCaffery kunde inte bärga sig för att få resa runt och upptäcka världen. Direkt efter sin examen i affärsutveckling och entreprenörskap på California state university packade hon väskorna och begav sig ut i världen, med hopp om ett långt äventyr.

Hon var ivrig på att få se vad moder jord skapat, ivrig på att få träffa nya människor och ivrig på att ta del av andra länders kulturer.

På fem år har hon hunnit upptäcka 50 länder och förhoppningen var att fler skulle läggas till på listan.

Hittades medvetslös på avlägsen väg

Livet blomstrade för Kaitlyn McCaffery och enligt föräldrarna njöt hon av alla bekantskaper som hon samlat på sig under resans gång. Hon hade också nyligen startat ett onlineföretag med en vän, där de sålde fair trade-accessoarer.

FARLIG FLÖRT Mamman blev kär i 16-åriga sonens bästa vän

Men allt skulle få sig en otroligt tragisk vändning.

Den 31 juli i år var Kaitlyn på väg hem till sin lägenhet på Bali. Som såg många förr satt hon på sin moped. Det var då som något gick fel och hon var med om en allvarlig olycka.

”Två unga män hittade henne på en avlägsen väg, ensam, medvetslös, skadad och blödande. Utan deras hjälp hade hon säkert dött”, skriver familjen på en Gofundme-sida, som skapats för att samla in pengar till en hemresa för Kaitlyn.

Allvarlig hjärnskada: ”Kaitlyn kämpar för sitt liv!”

Sedan olycksnatten har Kaitlyn vårdats på ett sjukhus i staden Denpasar, Bali. Hon har drabbats av en allvarlig hjärnskada och andra svåra skador.

Familjen är helt förkrossad. De vet inte vad de ska göra. På grund av coronarestriktioner har indonesiska myndigheter avslagit familjens önskan om att resa till landet för att få vara nära sin dotter.

”Det har varit svårt att kommunicera med sjukvårdspersonalen på grund av de stora språkskillnaderna. Kaitlyn kämpar för sitt liv! skriver familjen.

Kaitlyn McCaffery

Kaitlyn McCaffery vårdas på ett sjukhus i staden Denpasar på Bali. Hon ligger i koma och har en svår hjärnskada. Familjen försöker nu med alla medel få hem henne till USA.

Gofundme

Familjen krigar för att få hem Kaitlyn till USA

Familjen är tacksamma för att Kaitlyn har många vänner vid sin sida, men skulle ändå vilja se att hon får komma hem till Kalifornien och få vård där i stället.

Försäkringsbolaget som Kaitlyn tecknat en sjukförsäkring hos vill inte stå för transportkostnaderna. Familjen vädjar nu om donationer för att få hem sin dotter. Att transportera en person i koma kräver mycket resurser och skulle kosta cirka 250 000 dollar.

I skrivande stund har man fått in över 280 000 dollar.

LÄS OCKSÅ: Skådespelerskan Lisa Banes, 65, död i olycka med moped

LÄS OCKSÅ: Pojke räddade lillasyster från hundattack – fick kraftigt ärr

Foto: Gofundme, Instagram

Senaste nytt