Hemlig spionrapport visar – Putins hälsa är dålig: ”Definitivt sjuk”

Putin sjuk i cancer?

Foto: TT
Ännu fler uppgifter om Putins hälsa har läckt ut.
Det ser inte bra ut för den ryska presidenten.
Enligt hemligstämplade uppgifter är Putin illa däran.
– Han är definitivt sjuk, säger en källa till Newsweek.
0:25

Efter reklamen: Ryska publiken skanderar ”F**K THE WAR!”

(0:25)

Slå på ljud

Enligt amerikanska hemligstämplade uppgifter till Vita huset så ska den ryska presidenten vara sjuk. Sedan invasionen av Ukraina, har flertalet rykten uppståt att allt inte står rätt till i Moskva. Vladimir Putin, 69, hälsa har ifrågasatts av många.

Senast gick den forne FSB-agenten Boris Karpichkov ut i den brittiska tabloiden The Mirror med uppgifter om Putins dåliga hälsa. FSB-agenten gömmer sig för tillfället på hemlig ort i Storbritannien, men har kontakt med tidningen.

Putin, 69, hälsa är kraftigt ifrågasatt. Nu har en ny hemligstämplad rapport läckt ut som pekar på att den ryska presidenten kan vara sjuk.

Foto: SPUTNIK

Spionen: ”Lider av huvudvärk”

Spionenen säger till The Mirror att Putin endast har ett par år kvar i livet, något Hänt har rapporterat om tidigare.

– Vi har fått höra att han lider av huvudvärk. När Putin är med i tv så behöver allt vara skrivet i väldigt stora bokstäver för att han ska kunna läsa vad han ska säga, säger Boris Karpichkov till The Mirror.

– Bokstäverna är så stora att bara några meningar får plats på ett papper. Hans syn är verkligen sämre, fortsätter agenten.

Anders Pihlblads plötsliga utspel mot Magdalena Andersson: ”Aldrig”

Enligt Boris Karpichkov vägrar Putin bland annat bära glasögon, eftersom det skulle få den ryska despoten ”se svag ut. Den brittiska tabloiden skriver att Putin har ”en allvarlig cancerform som sprider sig snabbt”.

Nya uppgifterna ger inblick: ”Definitivt sjuk”

Nu har nya uppgifter tillkommit som styrker tesen att Putin inte mår speciellt bra. Enligt hemligstämplade uppgifter som tillkommit den amerikanska tidningen Newsweek ska den ryske presidentens hälsa vara illa däran.

I uppgifterna till tidningen, som först hade skickats till Vita huset, så ska Putin behandlats för en långt gången cancer under våren. Han ska därför hållit sig undan allmänhetens blick.

Putin vid sitt onödigt långa mötesbord.

Foto: VLADIMIR ASTAPKOVICH / KREMLIN POOL / SPUTNIK

– Han är definitivt sjuk, säger en källa till tidningen.

Men hur illa det är är svårt att uttyda.

– Huruvida han är döende är endast spekulationer, säger källan till Newsweek.

Enligt Newsweek har Putins paranoia ökat under krigets och sjukdomens gång. Vem som kan ta efter Putin har varit ett stort frågetecken.

Det händer om Putin dör – tar över landet efter plötsliga beskedet

Finns det en efterträdare?

Många experter pekar på att den anonyme byråkraten Michail Misjustin, 56, skulle kunna ta över, något Hänt har rapporterat om tidigare.

Michail Misjustin, som i dag är Rysslands premiärminister, ska ha Putins tillit. Men vem som är Rysslands kronprins är svårt att uttyda, speciellt om ledaren plötsligt skulle försvinna.

Nu höjs pensionsåldern – svenskarnas stora ilska efter nya beslutet

Av den anledningen har Putin ökat sitt grepp om makten.

– Putins makt är stark, men inte längre absolut. Positioneringen inne i Kreml har aldrig varit större under Putins styre. Alla känner att slutet är nära, säger en av källorna till Newsweek.

Magdalena Andersson (S) håller tal om Nato i Vita huset

Se klippet här!

Foto: TT

SENASTE NYTT!