Brasilianske fotbollsstjärnan väntar barn med ex-fruns syskonbarn

Nu avslöjar spelaren att han ska bli pappa för fjärde gången – med exfruns syskonbarn.

FOTO: PRIVAT
Den brasilianske fotbollsstjärnan Givanildo Viera de Souza, 35, var gift med sin ex-fru i över tolv år.
Nu avslöjar spelaren att han ska bli pappa för fjärde gången – med exfruns syskonbarn.
”Vi längtar efter dig, min bebis”, skriver stjärnan på Instagram.
Slå på ljud

35-årige Givanildo Vieira de Souza, känd som ”Hulk” spelar i Atlético Mineiro och det brasilianska herrlandslaget i fotboll. 2007 gifte han sig med Iran Angelo de Souza och de fick sönerna Ian och Tiago samt dottern Alice. Men 2019 skilde de sig.

Kort därpå avslöjades att stjärnan börjat dejta på nytt.

MIRAKEL? Kvinnan dog i 45 minuter under sin dotters förlossning

Det stod snart klart att fotbollsspelaren inte sökt sig särskilt långt utanför familjen i sin jakt på kärlek. Hans nya flickvän var den tre år yngre Camila Angelo – syskonbarn till exfrun Iran Angelo de Souza.

Paret hade börjat träffas i slutet av 2019, bara månader efter separationen. Året därpå gifte de sig.

En talesperson för spelaren sa då:

”Det var ”Hulk” själv som ringde Camilas föräldrar och bröder och berättade saningen. Han valde själv att offentliggöra informationen eftersom han inte har något att dölja. Han vill ha transparens och undvika lögner och illvilliga kommentarer.”

Förnekar ex-fruns anklagelse

Exfrun Iran Souza å sin sida höll inte alls med om att exmaken varit ärlig och transparent. Efter bröllopet beskrev hon hur sårad och sviken hon kände sig, skriver The Sun.

Hon påstår att han var otrogen mot henne med syskonbarnet under deras äktenskap. Men det förnekar fotbollsspelaren bestämt.

– Jag hade aldrig någon relation med Camila när jag var gift. Jag är en man. Jag var inte lycklig i mitt äktenskap.

Kort efter att relationen blivit tillkännagiven publicerade Camila Angelo en bild där hon bad sin faster Iran om ursäkt.

Kort efter att relationen blivit tillkännagiven publicerade Camila Angelo en bild där hon bad om ursäkt. Hon skrev ”Förlåt tant Iran”.

FOTO: Privat / Camila Angelo

Däremot erkänner han att han varit otrogen många gånger med andra kvinnor och bara gifte sig med ex-frun eftersom hon blev gravid.

”Känns som mitt hjärta ska slitas ut”

Iran Souza jämför relationen till en dotter när hon beskriver hur nära Camila stod henne. Hon säger att hon gav syskonbarnet Camila kärlek, respekt, uppmärksamhet och all sin tillgivenhet från dagen hon föddes. Sveket gör ont.

– Smärtan är väldigt stor. Ibland känns det som att den kommer slita ut mitt hjärta. Hon var som en dotter för mig, ska Iran ha sagt enligt spanska tidningen Marca.

Väntar barn – med syskonbarnet

Nu tillkännager Givanildo Vieira de Souza via Instagram att han och Camila Angelo, 32, väntar barn. På bilden spelaren lagt upp på Instagram lyfter han sin fru samtidigt som de ler och håller fram en remsa med bilder från ultraljudet mot kameran.

I dag kan jag med hjärtat fullt av tacksamhet till gud berätta för er att jag för fjärde gången är välsignad med ett barn. Mitt hjärta är fyllt till bredden av så mycket glädje och jag kan bara tacka gud. Vi längtar redan efter att få ta emot dig och vi älskar dig villkorslöst”, skriver den lycklige pappan.

LÄS OCKSÅ: Mamman kämpade för att bli gravid – sedan dog sonen tragiskt

LÄS OCKSÅ: Äntligen kan mamma Susan krama om sina fem barn

FOTO: PRIVAT

SENASTE NYTT!