Fruns vågade drag på makens 35-årsdag – intima bilderna inför alla

Eric Decker och Jessie James Decker

Eric Decker firade 35 år.
Då passade Jessie James Decker att lägga ut intima bilder på maken.
”Min man är 35 och åldras som fint vin”, skriver hon på Instagram.
0:25

Efter reklamen: Mamman i chock – apan kysser hennes mage

(0:25)

Det är inte varje dag man fyller 35 år. Faktum är att det bara händer en gång i ens liv. På så sätt är varje födelsedag speciell, men för sångerskan Jessie James Decker, 33, verkade just siffran 35 kräva något alldeles extra.

När maken Eric Decker, tidigare känd amerikansk fotbollsspelare, fyllde 35 år den 15 mars visste Jessie att hon ville göra något speciellt och på Instagram delade hon med sig av makens yttre skönhet.

Trots att hashtaggen ”födelsedagskostym” vittnade om kläder, var verkligheten någon helt annan när hon publicerade en bild på en spritt språngande naken Eric Decker.

Eric Decker och Jessie James Decker

Jessie James Decker firade maken Eric Deckers födelsedag på ett väldigt speciellt sätt.

JE1

Orden efter intima bilden: ”Åldras som fint vin”

För Jessie var det en självklarhet att dela intima bilder på maken inför alla. Själv tyckte hon att maken såg ut som en ”grekisk staty” på en bild där han satt vid poolkanten på ett hotell i Mexiko och såg svår ut.

Eric hade även kompletterat bilden med att hålla en knuten näve mot pannan, som om han hade svår ångest och levde i en grekisk tragedi.

”Min man är 35 och åldras som fint vin. Grattis, grattis på födelsedagen till mitt livs kärlek, min bäste vän, min själsfrände, mitt barns pappa, mitt allt eller inget. Jag är så glad för att du föddes den här dagen. Jag älskar verkligen att bli gammal med dig”, skriver Jessie James Decker på Instagram.

Stjärnparet bryter tystnaden efter hemliga bilderna – vägrade berätta

Följarnas kraftiga reaktion: ”Blev gravid”

Efter inlägget har flera kommenterade den minst sagt speciella bilden, och det verkar inte bara vara Jessie som uppskattar Erics utseende.

”Jag blev gravid bara av att titta på den här bilden. Med det sagt, kan inte bärga mig förrän ni får Becker nummer 4”, skrev en följare och anspelade på parets fjärde ännu inte planerade barn.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Avslöjandet om barnplanerna

Jessie och Eric träffades 2011 och har varit ett par sedan dess. De har barnen Eric ”Bubby” Thomas II, 6, Vivianne Rose, 7, och Forrest Bradley, 3, tillsammans.

Nyligen öppnade den kända countrysångerskan upp om att eventuellt skaffa ett färde barn, då barnen börjat längta efter ett syskon. Däremot är det ett stort beslut att ta som påverkar hela familjen.

”Jag är så nöjd och glad för våra tre barn, men det går upp och ner och man ska aldrig säga aldrig. Det var ett NEJ fram tills nyligen. Barnen har börjat fråga efter ett lillasyskon”, skrev hon på Instagram nyligen.

LÄS OCKSÅ: 27-åriga Caitlin röker marijuana nära barnen

LÄS OCKSÅ: Paula Smith från Bradford bortförd av aliens 52 gånger

Foto: Instagram

SENASTE NYTT!