Floyd Mayweather till attack mot Youtube-stjärnan Jake Paul

Jake Paul snor Floyd Mayweathers keps

Youtube-stjärnan Logan Paul och boxningsstjärnan Floyd Mayweather ska snart upp och fajtas i ringen.
Men redan nu har det hettat till – Logans bror, Jake Paul, snodde Mayweathers keps mitt under en presskonferens och vilt tumult utbröt.
– En av Floyds 30 livvakter fick in en bra träff rätt i ögat på mig. RESPEKT! sa Jake Paul efteråt, enligt TMZ.

Floyd Mayweather, 44, vet hur man skapar engagemang och spänning inför en boxningsmatch. Den 6 juni kommer han ställas mot Youtube-stjärnan Logan Paul och redan nu har det hettat till rejält.

Under en presskonferens i Miami på torsdagen utbröt vilt tumult, både verbalt och fysiskt, när de hade en klassisk "staredown". Vid sin sida hade Logan Paul även sin bror, Youtube-stjärnan Jake Paul, som inte direkt underlättade den minst sagt hotfulla stämningen.

Enligt TMZ gaddade Youtube-bröderna ihop sig direkt och startade med att göra narr av Floyd Mayweathers ålder. Floyd kontrade med att han skulle klara av att fajtas med båda två samma kväll och kallade dem för "fejkboxare".

– Det enda som är fejk på den här scenen är Floyds jävla hårlinje, kontrade Logan Paul enligt sajten.

Snodde Floyds keps – blev slagen

BLOCKAD! Trumps hämndplan mot Facebook – efter nya bakslaget
Exklusivt

Den redan hotfulla stämningen blev inte direkt bättre när Jake Paul tog det ett steg längre och snodde Floyd Mayweathers keps mitt under en intervju.

Tillsammans med sina livvakter började boxaren veva och göra allt för att få tillbaka sin keps. Enligt Jake Paul gick det så långt att han fick ett slag i ansiktet.

– En av Floyds 30 livvakter fick in en bra träff rätt i ögat på mig. RESPEKT! sa han enligt TMZ.

Floyd Mayweather har haft stora framgångar som boxare och vunnit världsmästerskapet i fem olika viktklasser. Han har också toppat Forbes lista över världens rikaste idrottsmän.

Youtube-stjärnan Logan Paul har gått en boxningsmatch tidigare, då han förlorade mot youtubern KSI. Desto bättre har det gått för Jake Paul som tidigare gått tre boxningsfajter och vunnit samtliga.

LÄS OCKSÅ: Stängdes av från Facebook – då skapar Trump egen plattform

LÄS OCKSÅ: Nu öppnar Europa upp – hit vill svenskarna resa i sommar

LÄS OCKSÅ: Pfizer utvecklar världens första piller mot covid-19 – TESTAS nu på människor

FOTO: Twitter

Senaste nytt