Svenska experten: Putin drabbats av ”fillers fatigue syndrome”

Putin. Vladimir Putin. Botox. Fillers. Pluffsig.

En allt pluffsigare Putin syns ständigt i tv-rutan.
Men vad har egentligen hänt med diktatorn i öst?
Nu avslöjar läkaren och skönhetsexperten Shina Hagh vilka injektioner despoten kan ha gjort.
– Frågan är vad han inte har gjort … säger experten till podden Stormens utveckling.
0:22

Efter reklamen: Mannen hoppar upp på ryskt fordon och viftar med ukrainsk flagga

(0:22)

Har Vladimir Putin, 69, gjort ingrepp i sitt ansikte? Till och med tagit botox och fillers? Inte alls omöjligt menar experter. Despoten ser nämligen väldigt plufsig ut. Nu avslöjar skönhetsexperten och läkaren Shina Hagh att Putin kan ha drabbats av något som kallas för ”fillers fatigue syndrome”.

Den svenska läkaren berättar i podden Stormens Utveckling att Putin kan ha opererat sig på samma nivå som Friends-skådespelaren Courteney Cox. Men eftersom Ryssland tillåter ”förbjudna fillers” kan Putins ingrepp vara oåterkalleliga.

Putin kan ha drabbat av något som kallas för ”fillers fatigue syndrome” – något som händer när man överanvänder ingreppet.

Foto: TASS

”Frågan är vad han inte har gjort … ”

Podden Stormens Utveckling drivs av ståupp-komikern och journalisten Ola Söderholm. Återkommande gäster i podden är duon Jonathan Unge och Liv Strömquist.

I det senaste avsnittet, som heter Nästan historiens slut, ringer Liv Strömquist upp den svenska läkaren och skönhetsexperten Shina Hagh och frågade vad Putin kan ha gjort för ingrepp:

Allvarliga teorin om Putins psykiska hälsa – kan vara dödligt sjuk

– Frågan är vad han inte har gjort. Det är lite på den nivån … svarar experten Shina Hagh på frågan.

– Jag kan tydligt se att Putin har vad vi kallar ”fillers fatigue syndrome” i sitt ansikte. Det betyder att Putin har fått såpass mycket fillers i ansiktet, så om man skulle försöka ta bort dem, så skulle det skapa permanenta skador, fortsätter experten i podden.

Putin. Botox. Fillers.

Efter alla ingrepp kan Putins ansikte vara permanent skadat, enligt läkaren. Till vänster har vi Putin från 2006. Till höger från 2021.

Foto: TT

Jämförs med Courteney Cox

– Man har tryckt i så himla mycket för att få det att se ut som han inte åldrats en dag, säger Shina Hagh till Stormens utveckling.

Enligt läkaren drabbas man av ”fillers fatigue syndrome” när man överanvänt ingreppet. Hon gör jämförelsen med Friends-skådespelaren Courteney Cox.

– Man tänjer ut vävnaden i ansiktet att den tillslut skadas. Om du sen tömmer fillersen från ansiktet, så sjunker allting ihop. De tog ju bort allting på henne, och hon blev lite urholkad i ansiktet. Det är klassiskt fillers fatigue, säger läkaren.

Putin kan ha drabbats av samma syndrom som Friends-skådespelaren Courteney Cox.

Foto: Joel C Ryan

Putin har inte uppdaterat sin botox

Trots att Putin besöker skönhetssalongen reguljärt, så verkar han ha varit upptagen på sistone. Enligt läkaren Shina Hagh så har Putin glömt att fylla på sin skönhetsinjektion på ett tag. Huruvida det har med att Putin har fullt upp med att begå folkrättsbrott i dessa dagar, spekulerar podden inte i.

Bakslaget för Putin – dottern Katerians lyxbostad invaderad

– Baserat på den senaste videon jag såg på honom, så har han nog inte fyllt på sin botox på ett tag. Men allt annat … Han håller nog sig igång med allt möjligt, fortsätter läkaren.

Tidigare har brittiska experter också spekulerat i att Putin kan både gjort botox- och fillersingrepp, något Hänt har rapporterat om.

LÄS OCKSÅ: Allt om Putins exfru Luydmila – lyxlivet utomlands

LÄS OCKSÅ: Uppgifter: Putin har gömt sin familj i lyxbunker i Sibirien

Foto: TT

SENASTE NYTT!