Ex-prästen Nikole strippar: ”Gud älskar att jag visar upp min kropp”

Pastorn Nikole Mitchell bröt med kyrkan för ett helt nytt liv.

Pastorn Nikole Mitchell bröt med kyrkan för ett helt nytt liv.
Idag lever hon på att sälja avklädda bilder på sajten OnlyFans.
– Jag strippar online och tjänar massor. Gud älskar det”, säger Nikole.

Den utbildade pastorn Nikole Mitchell, 36, hoppade av sin kyrka i Cedarville, Ohio, för tre år sedan. Dagen då hon hållit sin första riktiga predikan, sade hon farväl till kyrklivet. Något hon själv berättat om på Youtube.

– Men jag tror fortfarande på Gud, säger Nikole som hävdar att Gud minsann inte har något emot hennes nya val i livet.

– Jag får vara den jag egentligen är. Under åren i kyrkan höll jag tillbaka mina innersta känslor. Ett tag kändes det som jag dejtade Jesus. Sedan gifte jag mig och fick barn. Jag höll på att sudda ut den riktiga Nikole, jag är ju bisexuell, säger hon.

Nikole försökte öppna ögonen på församlingsmedlemmarna, men hon stötte på hårt motstånd.

Fick plötsligt nog

Nikole växte upp i Cedarville, den lilla staden där alla visste allt om alla, och där alla var övertygade om att Gud såg allt.

– Jag fick nog för tre år sedan. Jag orkade inte med de där värderingarna längre. Jag kände ett sådant enormt behov att äntligen få uttrycka mina känslor. Jag undertryckte min sexualitet, säger Nikole.

Idag är Nikole Mitchell strippa online. Hon tar upp beställningar på diverse poseringar utan kläder på sajten OnlyFans. Något som har uppmärksammats i bland annat New York Post.

– När jag kom till vägs ände med kyrkan poserade jag för en fotograf. Jag kände mig så sexig när jag låg där, säger hon.

BABYBOOM 7-barnsmammans vassa svar – efter gravidkritiken

Har dragit in hundratusentals kronor

Nikole Mitchell skilde sig och lämnade Ohio med sina tre barn. Hon och barnen landade i Kalifornien. Förutom att strippa online livscoachar hon människor och hon påstår att hon hjälpt flera kändisar.

– Många drömmer om att förverkliga sig själva men säger att de vill vänta. De säger att det inte är rätt tid, men, lita på mig, nu är alltid rätt tid”, säger Nikole och fortsätter:

– I mars var jag på väg att faktiskt få tusentals dollar för att ha sex med en klient och jag var verkligen helt ok med det. Men då kom covid och det ställdes in.

Livet som onlinemodell och trebarnsmamma flyter på bra i soliga Kalifornien för Nikole. Hon säger att hon aldrig varit så lycklig. Att hon drog in hundratusentals kronor förra året gör ju inte saken sämre.

– 2020 har varit ett fantastiskt år för mig, trots pandemin. Jag lever som jag vill och tjänar bra. Jag är välsignad av Gud.

LÄS OCKSÅ: 35-åriga dog av plötsligt hjärtstopp – lämnar efter sig två söner och maken

LÄS OCKSÅ: 7-barnsmamman har bara flickor – nu är hon gravid med en pojke

FOTO: Youtube

SENASTE NYTT!