Emily, 27, och Michael, 46, trakasseras av följare – ringer på natten

24 aug, 2023 
https://image.hant.se/IMG_1496.jpeg.jpg?imageId=7520966&x=0&y=9.9009900990099&cropw=100&croph=69.306930693069&width=1318&height=1318Gustav Motte
Emily, 27, och Michael, 46, trakasseras av ilskna följare – ringer mitt i natten: ”Galet”
Modellen Michaels och sjuksköterskan Emilys kärlek väcker folks ilska.
46-åriga Michel förlorade tusentals följare – och paret väcks mitt i natten av arga samtal.
– De ringde och hotade med att berätta för Michel att jag är otrogen. Det är helt galet, säger Emily, enligt The Mirror.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bröllopsfirandet går fel – bröllopsparet faller ner från fyra meter
Bröllopsfirandet går fel – bröllopsparet faller ner från fyra meter

Modellen Michael Justin, 46, och sjuksköterskan Emily Downing, 27, träffades under ett träningsläger i den amerikanska delstaten Arizona 2019. Det var kärlek vid första ögonblicket och i dag bor paret miljonstaden Los Angeles.

Paret har ett iögonfallande åldersgap på 19 år. Däremot är det inget de låter påverka deras relation. Men allt har inte varit en dans på rosor.

46-åriga Michael arbetar till vardags som modell har ett stort antal följare på olika sociala medier. Hans relation med Emily har han däremot länge hållit privat . Han gömde undan henne från kamerablixtarna ljus och sociala medier.

Flyttade ihop – offentligjorde relationen

När pandemin tog sitt grepp om världen tvingades paret flytta ihop – och då valde Michael att offentliggöra relationen med den 27-åriga sjuksköterskan.

Annons

Men det skulle verkligen inte uppskattas av alla. Speciellt inte Michaels följare på sociala medier.

– När jag först började lägga upp bilder på Emily på Instagram tror jag att jag tappade cirka 8 000 följare den första veckan, berättar Michael.

Det var inte allt. För plötsligt överöstes Emily av hatiska meddelanden från Michaels följare.

– Jag fick riktigt läskiga meddelanden. Flera skrev att jag ser äldre ut än Michael. Andra skrev saker som, ”hon har fruktansvärt dåligt hy”, och ”hon ser ut att vara 60”.

– Men vi lät inte det påverka oss. De som skrev sådant var ledsna och sorgliga personer med egna problem, berättar Emily.

Hotade med att avslöja otrohet

Men det var inte endast kommentarer och meddelanden som Emily fick riktat mot sig. Ett par av Michaels superfans lyckades till och med hitta hennes och hennes pojkväns telefonnummer.

Det ringde helt plötsligt hela tiden – till och med mitt i natten.

Annons

– De fick mitt telefonnummer vid ett tillfälle. Michaels fans ringde och sa horribla saker till mig. De ringde och hotade med att berätta för Michel att jag är otrogen. Det är helt galet, säger Emily.

Emily och Michael har däremot inte låtit det påverka deras relation. I november ska paret gifta sig. De vill även få barn i framtiden.

– Jag har alltid drömt om att bli mamma, säger Emily.

FOTO: INSTAGRAM

Annons