Desperat mamma klädde ut sig till sjuksköterska – stal bebis från BB

Desperat mamma klädde ut sig till sjuksköterska – stal bebis från BB

23-åringen stal en bebis från förlossningsavdelningen.

Foto: YOUTUBE
En kvinna fick ett tragiskt missfall på ett sjukhus i Brasilien. Men istället för att berätta för sina nära och kära stal hon en nyfödd bebis – iklädd sjuksköterskekläder. Sedan vandrade hon helt sonika ut ur sjukhuset.
– Jag vet verkligen inte vad som hände mig. Jag var desperat, berättar 23-åriga Talita Meireles.
32-åriga Alex dog – då tog flickvännen hans sperma och blev gravid
Slå på ljud

En desperat kvinna fick ett missfall på ett sjukhus i Brasilien. Men istället för att möta och berätta de tragiska nyheterna för sin familj och vänner, tog kvinnan saken i egna händer. Iklädd sjuksköterskekläder tog hon desperat tag i någon annans barn från BB-avdelningen på sjukhuset – och försökte lämna byggnaden. Hela fångades på film, av sjukhusets övervakningskameror.

23-åriga Talita Meireles, från Curitiba, Brasilien led av djup förlossningsdepression efter hon fått ett missfall, på söndagen den 27 juni, vid sjukhuset i hennes sydamerikanska hemstad. Då fick 23-åringen ett infall som är mångas största mardröm – hon skulle ha ett barn, men det behövde inte vara sitt eget.

I polisförhör berättar Talita Meireles, 23, att hon agerade helt ensam. Hennes make var på en affärsresa när hon fick sitt missfall.

Foto: SBR NEWS/YOUTUBE

23-åriga Talita Meireles kunde inte berätta för sin familj om nyheterna

– Jag hade förlorat mitt barn. Jag ville inte berätta för min familj. Jag ville inte säga det till någon alls, berättar 23-åringen senare i ett polisförhör i Curitiba, Brasilien.

– Jag vet verkligen inte vad som hände mig. Jag var desperat, fortsätter kvinnan att förklara sitt infall att stjäla någon annans barn.

I polisförhöret berättar kvinnan att hon agerade helt ensam. Hennes make som inte var på plats, utan var på en affärsresa, när händelsen inträffade visste inget om hennes påtänkta bebisstöld.

På sjukhuset kameror syns det hur 23-åringen försöker lämna platsen – med ett barn som inte är hennes i famnen.

Foto: SBR NEWS/YOUTUBE

– Jag var helt själv. Jag hade ingen med mig. Jag vet inte vad som gick genom mitt huvud. Jag gick bara iväg för att kolla på barnen, berättar Talita Meireles, 23, för den brasilianska polisen.

– Jag kollade bara på barnen. Jag ville ha en i min famn. Och då började allting hända. Ja ville inte göra något hemskt, berättar 23-åringen.

För polisförhöret medger Talita Meireles att hon gick in i förlossningsavdelning utan att underteckna sitt namn. 23-åringen berättar att hon passade på att gå in när sjuksköterskorna hade skiftbyte. Hon noterade då även ett obevakad omklädningsrum med sjuksköterskekläder, som hon går in i.

Tar ifrån en nyfödd bebis från en annan mammas famn: ”Vi ska göra tester”

23-åringen gick då fram, iklädd kläderna, till en mamma med ett barn i sin famn. Talita Meireles säger till mamman att olika tester behövs göras på bebisen – och tar ifrån bebisen från mammans famn.

Då försöker hon lämna sjukhuset – som fångas på övervakningskamerorna. Men personal lägger märke till att Talita Meireles bär ett armband för patienter. Trots hennes kläder som tillhör personalen. Hon har då den nyfödda bebisen i sin famn.

Sjukvårdspersonalen griper då in och tar ifrån 23-åringen den nyfödda bebisen. Polis anländer till platsen och griper Talita Meireles. Sjukhuset har efter incidenten förändrat flera regler för att undvika likande händelser. Enligt sjukhuset ska det vara praktiskt vara omöjligt nu för en okänd männsika komma åt andra nyfödda.

LÄS OCKSÅ: Sexbarnsmamman Sarah, 34, mördade sina två barn Blake och Tristan

LÄS OCKSÅ: Treårig pojke DOG under vanligt besök hos tandläkaren

Foto: YOUTUBE/SBT NEWS

FRÅN FÖRSTASIDAN