Darya, 15, påstod att 10-årige pojkvännen var pappan till hennes barn

Darya Sudnishnikova

Darya Sudnishnikova blev mamma för första gången när hon var 14 år gammal.
Då hävdade hon att tio år gamla pojkvännen Ivan gjort henne gravid.
Nu väntar hon sitt andra barn.

Darya Sudnishnikova, 15, skapade stora rubriker när hon blev gravid endast 13 år gammal. Dottern Emilia föddes i augusti förra året, när Darya var 14 år. Pappan till barnet påstod hon var 10 år gamla pojkvännen Ivan.

Men många ställde sig frågande om det verkligen kunde stämma. Läkare hävdade att det var helt omöjligt för en tioåring att göra någon gravid. Efter flera DNA-tester visade det sig också att Ivan inte var pappan.

Senare berättade Darya Sudnishnikova för polisen att hon hade blivit våldtagen av en 15-årig pojke, men att hon inte hade vågat berätta. Utredningen pågår fortfarande. Det skriver The Sun.

Väntar sitt andra barn

Nu har Darya Sudnishnikova blivit gravid igen. Den här gången med 17 år gamla pojkvännen Maksim. På Instagram har hon delat med sig av ett positivt graviditetstest, som visar att hon är i vecka sex.

Gravidbeskedet kom som en chock för Darya och hon hoppades att det skulle vara något fel på testet. Nu funderar hon på att göra en abort.

”Jag kan inte få det här barnet eftersom jag insett att jag inte är förmögen till att uppfostra fler barn”, skriver hon på Instagram, enligt australiska news.com.au.

”Jag har redan ett. Jag kommer inte ha tid med ett andra”.

FAMILJEN I CHOCK 11-åriga flickan har blivit mamma

Familjens urusla stöd – pojkvännen kallade henne ”korkad”

Darya Sudnishnikova skriver att det inte var lätt att berätta för sina anhöriga om graviditeten. Pojkvännen kallade henne ”korkad” och hennes mamma frågade om hon ville ha stryk.

Skärmdumpar på sms vittnar om pojkvännens dåliga stöd.

”Du är så korkad... du blev gravid och påstår att det här är mitt barn? Du har ju inga hjärnceller över huvud taget”, skriver han, enligt Daily Star.

Tjänar 12 gånger så mycket än snittet

Utan att överdriva så har Darya Sudnishnikova inte haft det helt lätt sedan hon blev mamma. Förutom kärleksbristen från familjen så har hon halkat efter i skolan och får inte komma tillbaka.

Skolan uppges även vara orolig för att Daryas närvaro ska påverka det goda ryktet.

Trots motgångarna så finns det ljusglimtar i småbarnsmammans liv. Med över en miljon följare på Tiktok och Instagram drar hon in runt 9000 dollar i sponsorintäkter varje månad.

Det är 12 gånger så mycket än snittet i ryska staden Zjeleznogorsk, där hon bor.

LÄS OCKSÅ: 32-årige Alex dog – flickvännen använde hans sperma och blev gravid

LÄS OCKSÅ: Varför blir nästan inga svenska tonårstjejer gravida längre?

Foto: Instagram

SENASTE NYTT!