Cristiano Ronaldo betalar sin fästmö Georgina en miljon i månaden

Georgina Rodriguez och Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo är en av världens rikaste fotbollsspelare.
Nu avslöjas det att han betalar fästmön drygt en miljon varje månad.
0:43

Efter reklamen: Zlatans känslosamma ord – erkänner oron efter karriären

(0:43)

Ett liv i lyx har förföljt Cristiano Ronaldo, 37, sedan det kom fram att han besitter ett par av världens bästa fotbollsfötter. Som bäst betald i hela Premier League vet han att det finns klirr i kassan.

När han återvände till Manchester United flyttade han, fästmön Georgina Rodriguez, 27, och barnen in i ett rejält lyxhus värt 75 miljoner kronor. Problemet var bara att det fanns får i närheten som bräkte sönder fotbollsstjärnans skönhetssömn.

– Ronaldo är ett riktigt proffs som lägger mycket tid på att vila och återhämta sig efter matcher, så det bestämdes att det var bäst om han och familjen flyttade, sa en källa till The Sun vid tillfället.

Georgina Rodriquez och Cristiano Ronaldo med barnen

Tillsammans med Cristiano Ronaldo har Georgina Rodriguez dottern Alana Martina. Sedan tidigare har Ronaldo tre egna barn.

Privat

Så mycket tjänar Cristiano Ronald

Lyxhuset byttes mot ett annat i Cheshire. Huset rymmer en pool, biograf och garage med plats för fyra bilar.

Huset har även ett gediget säkerhetssystem med övervakningskameror, elstängsel och vakter som patrullerar dygnet runt. Det ligger också i nära anslutning till det brittiska nattlivet och är ett område som Ronaldo är välbekant med sedan sin förra sejour i Manchester United.

Enligt Daily Star tjänar Cristiano Ronaldo drygt 500 000 pund i veckan, lite mer än sex miljoner kronor, och behöver inte bekymra sig om sin ekonomi den dagen fotbollsskorna läggs på hyllan.

Cristiano Ronaldo och Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo och Georgina Rodriguez i Netflix-dokumentären ”'I Am Georgina”.

RUBA
NOG BÄÄÄST Ronaldo tvingas bort från lyxhuset dagar efter flytten

Georgina får en miljon kronor i månaden

Cristiano Ronaldo och fästmön Georgina Rodriguez har en dotter ihop. Ronaldo har även tre barn sedan tidigare. Paret väntar dessutom tvillingar och Georgina Rodriguez beräknas föda inom kort.

Det verkar också som att hon får dra det största lasset i hemmet. När Ronaldo är borta på matcher är det hon som tar hand om barnen. Enligt Daily Star betalar han henne närmare en miljon i månaden i ”utgifter och barnomsorg”.

Hon drar även in över 80 000 kronor varje månad på att marknadsföra produkter och varumärken på sociala medier. Enligt Daily Star spenderar hon den summan på en dag.

Georgina Rodriguez

Georgina Rodriguez får närmare en miljon kronor i månaden för att ta hand om barnen, enligt Daily Star.

TT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS OCKSÅ: Cristiano Ronaldos lyxiga fästmö Georgina Rodríguez

LÄS OCKSÅ: Svenska modellen Frida väntar barn med stjärnan

Foto: Privat, TT, RUBA

SENASTE NYTT!