Christiano Ronaldos son är död – berättar om tunga sorgen

CHRISTIANO RONALDO, GEORGINA RODRIGUEZ
Breaking

Christiano Ronaldo och flickvännen Georgina Rodriguez går igenom en tung familjetragedi. Paret väntade tvillingar men nu kan de berätta det otroligt sorgliga beskedet att sonen inte överlevde förlossningen.
0:31

Efter reklamen: Cristiano Ronaldo slår bort ett fans mobiltelefon

(0:31)

Den portugisiske fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo, 36, är pappa till fyra barn och nu under våren skulle han även få titulera sig som sexbarnspappa då han och flickvännen Georgina Rodriguez, 28, väntade tvillingar.

Men nu kommer det otroligt tunga beskedet: parets son har dött.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Christiano Ronaldos upplägg med barnens mammor

Cristiano har som sagt fyra barn från tidigare. Hans förstfödde är elvaåriga Cristiano Jr, som kom till världen sommaren 2010, men det är än i dag okänt vem mamman är.

Enligt uppgift rör det sig om en kvinna som Ronaldo hade en tillfällig relation med och det påstås att han betalade motsvarande 110 miljoner kronor för att få ensam vårdnad om sonen.

Sommaren 2017 var det dags igen för Ronaldo att bli pappa igen. Då gick han själv ut och meddelade att han, via en surrogatmamma från USA, fått tillökning i familjen i form av tvillingarna Eva och Mateo.

Mammans chockbesked – läkarnas grova miss i flera månader

Cristiano Ronaldos tuffa besked med flickvännen – sonen är död

Året därpå fick han och nuvarande flickvännen Georgina en dotter tillsammans – Alana Martin. I höstas kunde de berätta att familjen skulle utökas ytterligare!

”Glad att meddela att vi väntar tvillingar. Våra hjärtan är fulla av kärlek – längtar efter att få träffa er”, skrev paret då på Instagram.

Men under förlossningen hände det som inte fick hända och den ena tvillingen överlevde inte.

“Det är med största sorg som vi måste meddela att vår pojke har gått bort. Det är den största smärtan som föräldrar kan känna”, skriver paret i ett gemensamt meddelande på Instagram och fortsätter:

”Bara vår dotters födsel ger oss styrka att klara av det här ögonblicket med lite hopp och glädje.”

Paret fortsätter att berätta om den otroligt tuffa utmaningen som de befinner sig i just nu och ber om att få sörja i fred.

”Vi vill tacka läkarna och sjuksköterskorna för deras expertis och omhändertagande. Vi är alla helt förkrossade över vår förlust och vi ber om att få vara i fred under den här väldigt svåra tiden.”, skriver de och avslutar:

“Du är vår ängel, vår lille pojke. Vi kommer alltid älska dig”, avslutar de sitt inlägg.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!